- Konu Yazar
11 bin KM olup, resimde gördüğünüz yan kapaklar özel el yapımıdır ve hiç bir SL'de yoktur.
Aküsü, debriyaj teli,yağı yeni değişmiştir.
Subap ayarını da yeni yaptırdım.
Yine hiç bir SL de olmayan sis lambaları vardır (devrede değil).
Uzaktan kumandası mevcuttur.
Sisybar, sosis çanta mevcuttur.
Yaninda yolcu camı da verilecektir.
Motorumla hiç bir sorun yaşamadım. Başlangıç motoru olarak kullanılabilecek iyi bir alettir. Zaten görünüşü iyi olan keeway'in, mevcut yan kapaklar ve sis lambaları ile, herkesin dikkatini çekmektedir.
Motoru büyüteceğim için satıyorum.
Satış-devir işlemlerini hemen yapmak şarttır.
NOT : Motosiklet aşkına yeni tutulmuş genç arkadaşlar lütfen önce bana mesaj atsınlar; bir motorsever ve bu sevginin çoğalmasını isteyen biri olarak, kendilerine kolaylık göstermek isterim.
irtibat için lutfen 0533 415 89 01 nolu telefondan ERCAN bey ile görüşünüz. Kontakt kuramadığınız takdirde mesaj atınız.
link : http://www.sahibinden.com/hicbir_keeway_de_goremezsiniz_!WQQaXQQ11242856WQQpXQQdisplayitem
kazasız sürüşler dilerim.
Aküsü, debriyaj teli,yağı yeni değişmiştir.
Subap ayarını da yeni yaptırdım.
Yine hiç bir SL de olmayan sis lambaları vardır (devrede değil).
Uzaktan kumandası mevcuttur.
Sisybar, sosis çanta mevcuttur.
Yaninda yolcu camı da verilecektir.
Motorumla hiç bir sorun yaşamadım. Başlangıç motoru olarak kullanılabilecek iyi bir alettir. Zaten görünüşü iyi olan keeway'in, mevcut yan kapaklar ve sis lambaları ile, herkesin dikkatini çekmektedir.
Motoru büyüteceğim için satıyorum.
Satış-devir işlemlerini hemen yapmak şarttır.
NOT : Motosiklet aşkına yeni tutulmuş genç arkadaşlar lütfen önce bana mesaj atsınlar; bir motorsever ve bu sevginin çoğalmasını isteyen biri olarak, kendilerine kolaylık göstermek isterim.
irtibat için lutfen 0533 415 89 01 nolu telefondan ERCAN bey ile görüşünüz. Kontakt kuramadığınız takdirde mesaj atınız.
link : http://www.sahibinden.com/hicbir_keeway_de_goremezsiniz_!WQQaXQQ11242856WQQpXQQdisplayitem
kazasız sürüşler dilerim.
Son düzenleme: