özel Teşekkür...

dostdark' Alıntı:
Yusuf abi seninle tanışmak büyük bir zevkti
ve seninle burada yazıştıktan sonra senin montunla fuarda görmek çok güzeldi
bir an yaşasın kılıçbalığı nı buldum dedim (öz abimi görmüş gibi sevindim)
yanında durup sorduğum o anı hiç unutmıyacağım.[/QUOTE

Dostum okadar insanın içinde beni tanıman inan benide çok duygulandırdı çok teşekkür ederim ve o karşılaştığımız anda inan sıcaktan bayılmıştım elimde bir poşet dolusu meyve suları (gıda fuarında işini yaptığım firmdan almıştım arkadaşlarım içsin rahatlasın diye) ve beni motoruna alıp o gözüme everest gibi görünmeye başalyan yokuşu yürütmedin ya bana çok teşekkürler.inşallah yine görüşürüz

Hocam, seninle de tanışmak, benim için fuarın kreması oldu...
İnşallh, daha çok fırsatlar olur önümüzde...

Skullhunter' Alıntı:
-Pro. sen e zaman geldin fuara yaa :silent:

Erhan, esas sen ne zaman geldin fuara?
Geldiysen iyi, nasıl motosiklet.net'in standı güzel olmuşmu ?:cherry:

bir daha mt üyelerini bir araya toplayalım bu böyle olmadı kimse kimseyi görmemiş ben egeknn ile geldim dönüşte otobüste gördüm kendilerini :mrgreen:

2 gün fuardaydım. toplam 5 saat gezebildim. asıl standın, kanuni çadırının arkasında kaldığını öğrendiğimde, iş işten geçmişti.
ben hep koridordan geçerken kesiyordum iç standı.
dışarıda curcuna varmış oysa...
kimseyle tanışamadım. tanıdıklardan da, eyong, kadirsoyy ve danger0' ı sobeledim o kadar...
seneye inşallah...

gurzan' Alıntı:
2 gün fuardaydım. toplam 5 saat gezebildim. asıl standın, kanuni çadırının arkasında kaldığını öğrendiğimde, iş işten geçmişti.
ben hep koridordan geçerken kesiyordum iç standı.
dışarıda curcuna varmış oysa...
kimseyle tanışamadım. tanıdıklardan da, eyong, kadirsoyy ve danger0' ı sobeledim o kadar...
seneye inşallah...
Hocam neden stantı kesiyordum diyosun .cesaretinmi yoktu gelip ordakilere selam verseydin:) sana ohhh olsun eger biraz daha yakın olup stanta gelsetdin dışardakinide içerdeki şamataları dostlukları kaçırmıcaktın .sen kendi elinle yapmışsın herşeyi.neyse saglık olsun:rendeer:

Merhaba Yusuf abi;
Asıl biz teşekkür ederiz bizi yalnız bırakmadığın için...Abi ne demek unutmaki herzaman istanbulda bi yerin var....

Senin çabalarını gördükten sonra insan biraz kendinden utanıyor.Çalışma tempom yüzünden fuarda :bestmt: 'in bi kenarından tutamadım.Ama sen ve shemoto gördüğüm kadarıyla arı gibiydiniz.Tabiki öbür arkadaşlarımızın çalışmalarınıda gözardı etmiyorum.Ama ben hep size denk geldim sanırım.Tanıştığımıza memnun oldum.Zaten yazın bi Adana'ya gelince mutlaka uğrayacağım yanına.:cat:

dostum kılıçbalığı motoru da getirseydin keşke(cengizi) benden çok selam söyle emi..
bakalım bir mersin iskenderun antakya yolu görünüyo bana galiba gelirsem rahatsız edebilirim.motorun özel daveti var zate

greatwhıteshark- g yazıcı -demonıcdreams - kaldera

Fuar akşamı cumartesi günü son resim..Biz biraz sona kalmıştık herkes gitmişti..Kılıçbalığı abimizde ne fıkralar varmış tadına doyamadık:)

arkadaşlar merhaba...

bakıyorum muhabbetiiniz yerinde... yaratılan sinerji müthiş...

moderatörlere nasıl ulaşacağımı bilmediğim için burada sık sık yazan sizlere ulaştım...

Arkadaşlar "tartışan toplum" konulu bölümde tartışıyoruz. bir okursanız sevinirim... kısaca sizden yardım istiyorum... internetten çıkmış olursam ve ulaşamazsanız, ana fikirle ilgili elimden geleni yapacağımı belirtmek isterim... lütfen bir gözatın

saygılarımla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar