Merhabalar, ben de şimdilerde aynı dertten müzdaribim. Bu hafta bir ehliyet kursuna başladım. Dün ilk direksiyon sürüş dersimi aldım. Elektronik sınava gireceğim, en kısa sürede ehliyetimi almak istiyorum, fakat kursun motorlarını hiç beğenmedim. Hoş, bu yorumu yapabiliyor olmam için daha içli dışlı olmam lazım motorlarla. Fakat sorun olduğunu düşünüyorum. Daha önce motora birkaç kez binmişliğim var, benim bildiğim motorun kendi dengesi olmalı. Fakat kullandığım motorun dengesi neredeyse hiç yoktu ve kaldı ki dersim başlamadan önce bir sorununu çözmeye çalıştılar motorun, neden kaynaklı olduğunu bilmiyorum yine de. Motoru kaldırdığım aynı kuvveti direksiyona uygulamama rağmen, direksiyonun kendi kendine yaptığı manevralar vardı. Gerek sorun benden kaynaklı olsun gerek motordan, benim anladığım şey özel ve birebir diers sayımı kendi kendime arttırmam gerektiğim. Ben de güvenli motor sürmeyi bilip bana öğretebilecek, pratik yapmama yardım olabilecek birini arıyorum. Ve motorum da yok. Umarım buralardan biri çıkar.