Öz eleştiri lütfen cevaplayın

Abi kimseye basmayın demiyoruz gözü kestiren yapsın hızını hatta tek tekerde yapabilir ama bunu trafiğe kapalı alanlarda yapsın herkesin hayatını tehlikeye atarak çevresindekileri rahatsız ederek değil.Bunu şehir içinde yapıpta motosikletin adını kirletmeye kimsenin hakkı yok.Benim ssim olsaydı elbetteki otobanda hız yapardım ama tutupta şehir iöinde çılgın gibi makas atıp 200km ile gitmezdim veya teker yapmazdım.

Herşey yerinde ve zamanında güzel.Böyle olduğu sürece hiçbir sakıncası yok
Ben forumdaki yazılarda kimsenin durduk yere başkasına tepki gösterdiğini görmedim.

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim:wiinkk:

aynen dostum ne şehir içinde 100 ün altına düşüyoruz nede otoyolda son sürati görmeden yapamıyoruz ama şimdi olaya birde şu açıdan bakalım bende 2003 model R1 var bir adam R1 i neden alır niyet gerçektende motor ile gezmek olsa dragstar 1100 de tam bir gezi makinası ama insanın içinde sürat deliliği varsa o başka yoksa R1 gibi bi motor ile 400 km yol yaptınızmı koparıyor adamı dönüş yolunda ağrımadık yeriniz kalmıyor

şehir içinde dikkli kullanıyorum arda hız oluyo fakat çok nadir

ama şehir dışında son gaz gidiyorum çünkü benim windy 125 en fazla 120 yapıyo hemen kavraya bildiği hız ise 110 ben yolun %90 nını 100-110 arası gidiyorum...

ben tek teker falan ugrasmam cunki akrobasi icin motora binmiyorum, ama ilk aldigim cinli motoru adanadaki arkadaslarim bilir 90 bile yapmiyordu ve ben gezilerde hep arkada kaliyor gurubuda yavaslatiyordum o gunlerden kalma olsa gerek birazda ankara tarfigi benim oldugum bolgede musait 90-120 assa dusmuyorum ise giderken otoban kullaniyorum cok harika bi yol orda 163 u okumassam olmuyo

Korumalarım tamdır herzaman.Hız sınırınıda geçmiyorum,geçemiyorum:mrgreen:

walla ben şehir içindede hız yapıyorum dışında da.. şehir içinde de tekteker yapıorum dışında da..
işte böyle dürüst adamımdır :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
walla ben şehir içindede hız yapıyorum dışında da.. şehir içinde de tekteker yapıorum dışında da..

beyfendi, ehliyet ruhsat lütfen:bounce::p:p:p

yaaavvvv getttt senin motor hız yapsa ne yapmasa neee sen kendi kendini transa sokuyon yoksa sürat felan yokk malicimmmm canımcımmmmm:mrgreen:

Cemilin eline tutuşturduğu ezici malubiyet yetmedi sana sanırım :p

ha bu arada gözün aydın iso :p
kış geldi yağmurlar başlar-yerler ıslanır rahat rahat pati çekersin :p
etiket yapıcam diye 5 dk önceden geçeceğin yola 1.5 lt. su boşaltma dönemin bitti artık :p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
etiket yapıcam diye 5 dk önceden geçeceğin yola 1.5 lt. su boşaltma dönemin bitti artık :p

Tequ:cat:

:queen::queen::queen:

maliiiii pati çekmek benim motorun karakteristik yapısıı senin motoru arkama bağlayıppp fuzuliden merkeze kadar pati çekerim beaaaaa:queen:

Tequ:cat:

:queen::queen::queen:

bi kualisyonn seziyorummm çağıttırmayın bana kankamıı şimdiii:queen::p

Son düzenleme:
mümkün olduğunca hız limitleri içinde gitmeye çalışıyorum. bazen limitleri çok az aşıyorum (trafik ve yol durumuna göre) zaten motorum cruiser adı üstünde gezinti motoru. rüzgarı duymak yetiyor bana.

maliiiii pati çekmek benim motorun karakteristik yapısıı senin motoru arkama bağlayıppp fuzuliden merkeze kadar pati çekerim beaaaaa:queen:

bi kualisyonn seziyorummm çağıttırmayın bana kankamıı şimdiii:queen::p

koalisyon değil bu aklın yolu bir olayı :p

heyyyyy millat siz ne diyonuz bbeeeaaahhh :mrgreen:isonun motoru tekerede kalkar,,patide çekerrr ha birkeresinde hayabusa ile kapıştıgını bile görmüştüm heeeyyytt beeeeaaahhhh :mrgreen:ama isoda iş yok o ayrı konu:queen: len adam kayıracam diye desteksiz mi salladım ne arkam boş olunca birden şeeetirdiydim :wiinkk::queen:

Aye senle maliyi mahallede yakalarım ben hı şimdi 1000 rr var yakalayaman diyon ama yakalarım gorüşürükkkk:mrgreen::rendeer:

Korumam tam Allaha şükür ama hafta içi hep today lyim arada bi cg yapıyom..Ama hafta sonu xf200 binince kendimi tutamıyom hep son hızı gormek istiyorum ..süraati çok seviyorum

bazıları güle bilir 200cc ile ne hızı gorecek ama hep 50 cc sürdükten sonrada 200 cc sürmek ayrı oluyo ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar