Evet motorum bu.. Kendisi 2 aylıktır
Motor hakkında ilk deneyimler..
-Performans açısından beni şaşırttı.. Düşük devirlerde bile o kadar canlı ki.. İstenmeyen güç diye buna deniyor heralde.
-Son sürati yüksek. Tatmin ediyor..
-Pistteki performansının CBR 600 RR dan daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
-Fren performansı gerçekten çok iyi.. Emsallerinin arasında en iyisi diyebilirim
-Bence R6 nın tek rakibi , abisi R1.
-R6 hakkındaki tek kötü düşüncem , kalkışlarda ve virajlarda arka tarafın kayması ve bu sayede benim düşmem :queen:
Arkadaşlarım , abilerim , ablalarım şaka bir yana gerçekten çok güzel bir oyun :cat: Efektler beni gerçekten şaşırttı. Sanki gerçek motosiklet kullanıyormuşum gibi bir his bıraktı bende. Hele o R6 nın yırtıcı sesi halaa kulaklarımda.. MSN de SeRHaTeKiNCi arkadaşımla sohbet ediyorduk , ona da önerdim o da aldı :queen: şimdi damlar buraya :mrgreen:
Unutmadan söyliyeyim , oyunun adı Super Bikes - Riding Challange. Almanızı gerçekten tavsiye ederim. Oyunun şu özelliğine bayıldım ; arka ve ön freni bağımsız olarak kontrol edebiliyoruz. bu özelliği gerçekten çok iyi. Neyse fazla konuştum.. İsteyen olursa farklı motosikletlerle de istediği pozisyonda resim çekebilirim. Herkese iyi akşamlar
endoyu nasıl yaptın?
birde bu oyun oyunlar kısmında tanıtılmıştı
onunla birleştirilebilir..