[Oyun] Super-Bikes: Riding Challenge

oyun süper ben oynuyorum halada pcde tek kelimeyle harika :rendeer:

güzel gözüküyor.
Kapsamlı ve oynanabilirliği yüksek bir offroad yada cross oyunu bilen var mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ev arakdaşım bir kaç filim alda izliyelim dedi. Çıktım gittim film almaya bende. "İstanbul hatırası", "Kelebek Etkisi 2", "Hoşçakal Yarın" ve "Kısık Ateşde 15 dakika" yı aldım onlar cdleri yazarken şöle bi oyun cdlerine göz atayım dedim :) . İşte tam o anda bir cd nin kabında CBR 1000 RR 2006 yı gördüm. Eve geldim tam kurucam derken millet çullandı odaya film izledik "Kısık ateşde 15 dakika" Şiddetle tavsiye ederim bu filmi arkadaşlar. Film bitti kovdum herkesi ve gel bakalım Super-Bikes: Riding Challenge cdleri dedim hemen kurdum son 3 saattir oynuyorum Naked ları bitirdim sportlardayım takıldım bu kısımda ama sabah karşın bu bölümde biter :queen: anlıaycağınız oyun süper sitede yayınlamamıza MOD amcalar izin verirse rapid e atayım ağır ağır ? Evet MOD amcalar haber bekliyor MT Halkı :queen:

Super Moderator
 MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  
T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlasmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez. T.C. veya uluslararası yasalara aykırı eylemleri haber veya duyuru olarak yazmak, eylem tür ve türevlerini öğreti olarak anlatmak, terör olaylarında kullanılabilecek bomba veya benzeri maddelerin yapım ve temini hakkında bilgi vermek, suçluların hırsızlık veya benzeri yasadışı olaylarda kullandıkları ve herkes tarafından bilinmeyen yöntemleri ve/veya aletleri kullanma ve temini hakkında bilgi vermek. Forum içerisinde illegal oyun, film, mp3, warez, crack vermek, bu tür içeriklerin bulunduğu sitelere link vermek ve konu olarak açmak kesinlikle yasaktır ! (PM dahil)
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Forumdan Uzaklaştırıldı
ghostrider düşman tabi onun videolarını yayınlarken kimse kızmıyodu :salut:
Niye bağırıyonuzki kısaca hayır desenizde olurdu. :salut:
Suratıma MT Anayasaları kitabının 12. Kuralının A bendini vurmanıza gerek yoktu :salut:
ağlarım abi ben :salut: :salut: :salut:

Super Moderator
Amca diye hitabı görünce ağırından birşeyler vereyim dedim:p
Hitaplar yumuşadıkça şevkat bile gösteririm:rendeer:

(Ağlama değmez hayat...:p)

Forumdan Uzaklaştırıldı
:queen: tamam ağlamıyorum ben devam edeyim bari Super-Bikes: Riding Challenge oynamaya :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
08-12-2006, 23:01 de basladım şimdi bitirdim 14.02.2007 01:53 de yani :queen: 17 lv geçtim sanırım tam hatırlamıyorum çıktım direk buraya yazıyım diye zafeeeer :bounce:

Save

Arkadaşlar bnde aldım oyunu cok güzl bir oyun fakat NEREDN SAVELENİYOR o nu bulamadım yardım edermisnz ltf..

save

allah allah ben oyundan cıkınca hepsi kayboluyor oyundan cıkmaya calısıncada zaten cıkarsanız savelenmemiş dosyaları kaybedersinz dior..

oyunu kurdum, başına geçtim ve motorun acemi ellerde ne kadar tehlikeli olduğunu hissettim. donald duck'ın her yazdığının doğru olduğuna inandım:)
high siding olayının insan omurgasına etkilerini gördüm:) ve motosiklet hakkında birçok şey öğrendim. kariyer ve trophy modlarda birçok kez bitirdim
hala zevkle oynarım (motor alamadım hala ondandır):cat:
şimdiye kadar oynadığım en güzel oyun (bir oyun uzmanı olarak değil kendi adıma oyundan aldığım zevk açısından konuşuyorum) yanlış anlaşılma olmasın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar