oyun laptop önerisi yardım ricası 1500 Tl ye kadar bütçe.

Merhabalar,

Başlıktanda anlaşılacağı üzere 1500 tl ye kadar oyun laptopu önerilerini anlayan aarkadaşlarımdan rica ediyorum.Teşekkürler

Ben Lenovo z500 aldım yeni. Gayet memnunum. H.sonu indirimlerinde 1400-1600 arası bulabilirsin. Varsa gt645m ekran kartlı olanı al.

aynı özelliklerde bi arkadaşım samsung marka satıyor 1000 tl ye ikinci el düşünürsen eğer sorayım
fakat oyun için alıyorsan laptop alma makina belli süre sonra sana ızdırap oluyor

TEşekkürler, sıfır tercihimdir.Aslında söylediğiniz gibi böyle konularda yükseltebilinen masaüstü daha avantajlı idi, fakat artık laptoplar yükseltilebildiğinden ve elektrik kesintisine karşı duruşu, ayrıca kolay taşınması sebebiyle tercihimdir :) Nerde eski kasalar

alienware kullaniyorum performans uzerine dengi olmayan bir alet, ama soyliyim oyun icin laptop alma. ne kadar iyi olursa olsun bir sure sonra tasima su ile degirmen cevirmeye benziyor is.

Ps3 + hard disk sistemini al ve kurtul...

Pc ile bir servet harcarsin ki zirt pirt upgrade ile yap boz, yeni oyunlar calismayacak vs ...

ekran kart directx 11 destekli olması lazım aldıgın mekinanın benim masa üstü pc de ki ekran kartı 2040 mb yani 2gb ın biraz üstünde fakat directx 10 ve haliyle yeni çıkan oyunları oynayamıyorum söyledigin rakamlarda bi diz üstü bulunabilirse dx11 destekli kesinlikle altına sogutu alman lazım yoksa sinir sistemin bozulur ısınmadan dolayı sana göre diz üstü bulabildigim önerebilecegim bu hemde ekran kartı dx11 detekli hem 2gb

http://www.edobilgisayar.com/detay.asp?id=12864

buda üzerindeki ekran kartının özelligini anlatan link
http://www.amd.com/us/products/notebook/graphics/7000m/7500m-7600m/Pages/radeon-7500m-7600m.aspx

eger tmm dersen senin için indirim isteyebilirim yakın arkadaşıma ait bi site zaten kendisi hem pc satış hem internet cafe çalıştırıyor elinden gelen yardımı yapar yani oyuna gelir gelmez vs.

1500 liraya oyun oynayabileceğin.( tabi counter strike 1.6 , half life tarzı 5-10 yıllık oyunları oynarsın..) bir laptop özellikleri yok.Onun yerine toplama pc al derim madem oyun içinse.Çünkü 1500 liraya 1 gb ekran kartlı bir laptop bulsan bile performansı olmaz.

1500tl ye bırak laptopu toplama pc de bile tam performans alamazsın.. Yarı orta yarı düşük seviyelerde oyun oynamayı saymıyorum tabiki..(Yakın zamanda çıkan oyunlardan crysis 3,bioshock,dirt 3 gibi) Laptopların en büyük sorunu donanımdan çok ısınma bence.. Aynı ekran kartının M versiyonunu koysan bile doğru düzgün aktif bir soğutma olmaz hiçbirinde.. Oyun ile laptop aynı cümlede kullanılmamalı bile..

@manners

Alienware sahibi bile bunu söylüyorsa bir bildiği var demektir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar