Öyle bir Salaklık Yaptım Ki... Huniye Yiğitlik

Bir saat falan önce köprüde sürüden ayrılmış bir huni gördüm. En sağa fırlamış, en sağdaki çizgiyi dikey kesmiş duruyordu. Kalın tarafı yola bakıyordu. "Ayağımla bir dokunsam iyice kenara gider" dedim. Yolu açıp motor üstünde hayır işleyecem hesapta! Dokundum nitekim. En az 50'yle giderken.

Dank diye bir ses! Başparmağımda hafif, bileğimin içe bakan kısmında orta şiddette bir ağrı! Kafamda birbirine karışan "Niye hiç kıpırdamadı bu namussuz?" "Sen de az salak değilsin be oğlum!" sesleri...

Ayağım aşağıya doğru büküldü ve hakikaten huni hiç yerinden oynamamış gibi geldi. Bu kadar ağır mı oluyordu bunlar? Allahtan ayağımda Sidi'nin bayağı sağlam bir çizmesi vardı. Herhalde çizmem olmasaydı ayağımı köprüde bırakmıştım.

Kıssadan hisse alın diye yazdım. "Arkadaş, sen de pek bir salakmışsın" falan yazıp yüzüme vurmayın lütfen, farkındayım.

Biraz akıllandım gerçi.

Son düzenleme:
şans işte dostum aynı şeyi bende yapardım maksat giderken bir iyilik yapmak
geçmiş olsun

Sağ olun arkadaşlar. Ayağımın üstüne basabiliyorum şimdi ama hafif topallıyorum. Bileğim hafif ağrıyor. İnşallah ciddi bir şey yoktur da geçer bir iki haftada.

Geçmiş olsun kardeş, emin ol aynı şeyi bende yapardım fakat süratim 50 iken değilde daha düşük hızda yapardım. acaba huninin içine beton mu doldurmuşlar napmışlar?

Moderatör
Geçmiş olsun, yere sabitlenmiş olabileceği geldi aklıma ama kim neden nasıl ve ne şekilde sabitlesin soruları da oluşuverdi aynı anda kafamda :)

bilmediğin , görmediğin hiç bir şeyi yapmaya - uygulamaya kalkmicaksın derim ben yine de ucuz atlatmışsın geçmiş olsun. . .

Küçükken yaptığım eşşek şakası geldi aklıma.Patlamış futbol topunun içine taş doldururdum ve yoldan gecen tanıdık birisinin vurmasını isterdim.Millette triplere girer ve şekilli bir vuruş yapmak için abanırlardı. :) .O yüzden yoldaki nesnelere vurmuyorum. Geçmiş olsun.

arkandan köprü mahallesinin çocukları "aha bi kefal dahaa..." diye bayağ bi gülmüş olabilir! :p

ya ne işin var huniyle muniyle.. Daha kötüsüde olabilirdi.. geçmiş olsun..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:) geçmiş olsun bi dr. a göster ayağını sen ..

o huniler o kadar hafif olsa arabaların rüzgarından bile savrulur köprüde de aynı tip ağır huniler kullanılır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar