Ötv İndirimi Nerde Ben Göremedim

S40

Arkadaşlar Bu nasıl iştir

2007 model sym vs 150 3,500 tl iken alamadık
2009 modellerini bu ötv indirimi zamanında 4,950 tl ye satıyolar..
:pr::pr::pr:

millette diyo 5000 bi scooter a verene kadar araba al daa ii die
3500 olsaydı tam benlikti yaa
neyse sorum şu
tecrübelerinize dayanarak bu fiyatlar yaz başı diemi çok yüksek
sezon sonu düşermi ?

Ne kadar beklersen okadar artar.Bekledi sezon sonu indirim dediler ama o da ne sezon başı fiyatı ile aynı ee niye bekledim ben diyorsun.

ötv indirimi ilk 1 hafta için 250cc ve altı motorlarda uygulandı diye biliyorum o 1 haftanın sonunda gelen zam ötv indirimine gölge düşürdü nasıl bi zam yaptılarsa artık... yani 3 aylık bi ötv indirimi vardı ama sayın/sevgili/........ firmalar hemen zam yaptı eskiden 1000 tl kazanırlarken ötv indirimi ile birlikte yeni yaptıkları zamlar sonucunda şuan 3000 tl kazanıyorlar... 15 haziranda biteceği söylenen sözde ötv indirimi, 15 haziranda kalkıcak ama benim asıl kafama takılan... bakalım karşımıza nasıl bi fiyat çıkıcak bende merakla beklemekteyim... ön gördüğüm şey; 1 hafta şuanki fiyatın üstüne inen ötvyi de bindiricekler sonra firmaların sezonda belirledikleri fiyat neyse ona geri çekicekler...

sorunun cevabı sanırım, ötv indirimi yasallaştığı ilk 1 hafta vardı...

sezonda daha da artacak. Bir de diyecekler ki ÖTV vardı ondandı o fiyatlar :) suanki fiyatları aracaz yani.Ben de sıfır motor alıcam suan keske olsa param elimde alsam ama gidicem temmuzda düzdürcem kendimi nabalım :)

S40

bu nasıl bi ticaret ahlakıdır Allah b... vermesin. :(:(:(:(
protesto edicem almiicam motor :D
çok istiyodum ama nasip..
belki ilerde burgman alıp tr turu yaparım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar