mehmethan' Alıntı:tekirdağ, hayırlı olsun arkadaş.
sorular:
1) sele altına 2 tane tam kapalı kask sığıyormu?
2) cep telefonu şarzı için adaptör, çakmak vs. çıkışı var mı?
3) bu scooterın minimum yerden yüksekliği kaç cm.?
4) elciklerin rüzgar koruması varmı? fotoğraflarında sanki var gibi...
başka hoşuna giden artıları neler?
mehmethan' Alıntı:firenler bağlantılımı? hani arka firene basınca ön frende tutuyo ya. ondan varmı?![]()
mehmethan' Alıntı:immobileyzır varmı?
rodajdan sonra bakım aralıkları kaç km.de bir? bakım aralığıyla ilgili kitapçığında ne yazıyor?
yav kusura bakma. görüyorsun ki potansiyel x-max alıcısıyım. soruların bazıları sonradan aklıma geliyor.
nikneym' Alıntı:hayırlı olsun dostum.x max cıların arasına hos geldin.bende daha yeni aldım ve inanılmaz keyifle biniyorum.allah kaza bela vermesin.bide bi sorum olacak orjinal arkalık demişsin,onu ben buralarda bulamadım.acaba nerden aldıgını ve varsa telefonunu verebilirmisin.gercekten arka tarafta bir sırtlık cok gerekiyor.yardımcı olursan sevinirim.tekrardan kazasız belasız surusler dilerim.
Ehehe sevgili dostum hakkaten bu kadar mı kesişir zevkler.8 Temmuz'dan sonra istanbul'dayım 2.5 ay boyunca mutlaka bir gün akalım ortak bir zaman belirleyelim sonra akalım direk.Görüşmek üzere.Saygılar.mete_han' Alıntı:arkadaşım sen illa benim beğendiğim motorları beğenmek zorundamısın...tövbe tövbe...ben Hyosung diyom kocadayda hopp orada...bu kadar zevkler kesişirmi yav...ama henüz bi icraatimiz yok dimi ...masa tenisi..gt 250r hayallerimiz yalan oldu be kanka...ale:
Kuruçeşme Daytona Motorda Bülent Mamay abimiz vardır...yanına beraber gidelim bi ara...ben Ulus/tayım kanka...akarız aşağıya kuruçeşmeye senle...