ötv-dolar Viz Geldi..yamaha X-max 250 Aldim

ötv Dolar Derken Herşey Alt üst Oldu Ama Sonunda Skipper 150 Yi Satip Yamaha X-max 250 Yi Aldim....merak Eden Yada Sorusu Olan Arkadaşlar Varsa Yardimci Olabilirim...herkese Selam...

tek cümle yazıyorum...Helaaall olsunn...isabetli seçim...:cat:

hayırlı olsun .. nebilelim bizi kandırmadıgını:p fotograf isterizzz:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı olsun bizim grupla o tarafa yolumuz düşecek daha köfteyle
ıslatırız:mrgreen:

Teşekkür ederim arkadaşlar...Ama bir türlü resim ekliyemedim...Cahillik işte..Yardımcı olursunuz mu??? Dolar zammından önce orjinal çantayla birlikte 7750 ytl ye maloldu..Köfte istiyen arkadaşlarıma seve seve porsiyon porsiyon...

Tekirdağ hayırlı olsun dostum bende düşünüyorum xmax'dan,çok sevindim.Taksit yapan yamaha bayisi var mı?Xmax için?

Hani resim arkadaşım? Meraklandım. Bizim burada ki Yamaha her ne dense hep kapalı. Bizde artık gelecek senenin planları başladı.

Moderatör (forrap)
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle...:cat:Güzel seçim...

kocaday' Alıntı:
Tekirdağ hayırlı olsun dostum bende düşünüyorum xmax'dan,çok sevindim.Taksit yapan yamaha bayisi var mı?Xmax için?

BEŞİKTAŞ ORTAKÖY DAYTONA MOTOR..12 TAKSİT YAPIYOR..

kocaday' Alıntı:

arkadaşım sen illa benim beğendiğim motorları beğenmek zorundamısın...tövbe tövbe...ben Hyosung diyom kocadayda hopp orada...bu kadar zevkler kesişirmi yav...ama henüz bi icraatimiz yok dimi ...masa tenisi..gt 250r hayallerimiz yalan oldu be kanka...:pale:

Kuruçeşme Daytona Motorda Bülent Mamay abimiz vardır...yanına beraber gidelim bi ara...ben Ulus/tayım kanka...akarız aşağıya kuruçeşmeye senle...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlısı olsun.... harika makina

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar