Otoyollarda motosiklet yasaklanacakmış, ceza bile kesilmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Alıntı:
"bu bir şaka değil gerçek evet arkadaşlar bu gün bir arkadaşın anlattığına göre evvelki gün tekirdağdan gelirken otobanda tam 3 kez trafik ekibi arkadaşı çevirmiş ve polisler yeni gelen genelgeyle artık otobanlarda motorsikletlerin yasak olduğunu söylemişler 3 kez çevrilen arkadaşa aynı şeyleri demişler arkadaşda polislere ne yapayım ben şimdi geri gidemem , bu koskoca motoru sırtlayıp gidememde demiş gerçi ceza yazmamışlar fakat durum böyle imiş arkadaşlar diyecekseniz çok saçma evet çok mantıksız vede saçma bende şaşırdım fakat durum bu arkadaşlar bilgisi olan arkadaşlar konu hakkında bildiği varsa yazsınlar ben yarın ik iş kara yoları genel müdürlüğünü arayıp durum hakkında bilgi alacağım belki balon yada şaka diyeceksniz ama şaka yapacak bir kişi arkadaş değil bu konuda oda çok kızgındı zira yarın aldığım bilgileri yazarım .
ben ilk etapta acaba belli küçük cc lermi yasaklandı diye düşündüm arkadaş yok abi alakası yok dedi benim motor küçük cc değilki 3 kez durdurdular dedi durum bu arkadaşlar anlayacağınız
"

Moderatörler kızmazsa konunun devamı için bir link vereceğim:
http://www.motordelisi.com/ftopic-45596-days0-orderasc-0.html

motosikletin şehir merkezinde yasaklandığı bir yerde yaşayan biri olarak hiçde şaırmadım bu habere www.trafik.gov.tr adresinden mevzuat bölümününden de eğer böyle bir kanun veya tasarı varsa görebilirsin

Son düzenleme:
Motosiklet için otobandaki en üst limit 90km/h.Bugün en dandik çinli bile bu sürati yaklaşık buluyor.Hem para alıp hem yasaklamanın ne anlamı varki? Burası Türkiye bile olsa saçma yahu!

Gaziantep İl Temsilcisi
daha neler ya bari hepten yasaklasınlar motosikleti ne yapmak ıstıyorlar aynı durum Gaziantep MT nın pazar gunku gezisinde başina geldi otobanda trafık polisi otobana motorsıkletın girişinin yasak oldunu soyledı pek ınanmadım ama dur bakalımm ne olacak

arkadaşlar bu konuyu iyice araştırmak lazım. tamam burası türkiye ama böyle bir saçmalık türkiye için bile fazla. bu arada merak ediyorum. karadeniz sahil yolu otoyol olmak üzere. ee bunlar otoyolda motosiklet olamaz diyor. peki söylesinler adam samsundan artvine motosiklet ile uçarak mı gelecek. veya Erzurum üzerinden mi gelecek:silent:

bence yanlış anlaşılma var. veya o bölgedeki emliyet müdürünün karısı motosikletlerden rahatsız oldugu için emliyet müdürü böyle bir kısıtlama getirmiş olabilir. hiç olmaz demeyin.elazığ bunun en büyük örneği oldu...

birde şu olay var dünya turuna çıkan motosiklet tutkunları ne olcak. düşünsenizye adam ABD den geliyor ve yolda trafik polisi durduruyor. o vatandaş ABD konsolosluğuna böyle bir mağduriyetini söylediğinde ortalıkta ne trafik polisi kalır nede kanun.....

bence böyle bir kanun olamaz. ama cc sınırlaması getirebilirler. örnegin 250cc altı motorlar otoyola giremez gibi...:silent:

Son düzenleme:

007

Bir yalnış anlaşılma vardır... AB ülkelerinde olmayan bir yasayı hemde uyum sürecinde yürürlüğe koyamazlar...

olmaz öyle şey kesin onu 1 nisanda cevirmişlerdir en basta sazana gelen biri olarak söylüyorum hemen otobana cıkıyorum varsa biri cevirsin hemen

Akşam akşam güldürdü beni yine bu memleket :mrgreen: olur olur valla, güzel memleketimizden herşey beklenir... o zaman 80 beygirin altındaki arabaları da sokmasınlar...:p evet evet bunu kesin söylemek lazım yetkililere :p

yok anasının gözü daha neler ala ala oha fln oldum yanı! saçmalık olamaz öle bısey sıkıysa olsun artı AB yasalarında böle bısey yok.gerızekalılık yapmasınlar!!!!

MrCool topiğin tamamını okunamnı tavsiye ederim arkadaş açıklamış daha sonra

tamero' Alıntı:
arkadaşlar az önce aramadığım merci kalmadı karayolları genel müdürlüğü gişeler emniyet müdürlükleri vatan gayrettepe her yeri aradım daha doğrusu kimsenin haberi yok biri ötekine diğeri ötekine aramamı söyledi en sonunda polis arkadaşlar bize böyle yazı gelmedi ancak o sizi çeviren arkadaşlar bölge trafik ekipleri tarafından yapılmış olabilir dediler fakat motorların çıkması çıkmaması diye bir söz konusu yok dediler onlarda şaşırdı bizler gibi neyseki işin doğrusunu öğrendik bölge trafik ekibi yapmış olabilir oda belli süre dediya önemli biri geçecek yada bir vaka varsa gibi ohh bee :) :)

zaten böyle birşey olsa ilk önce resmi gazete de yayınlanmaz mı? haber verilmeden yasaklanmaz yasaklansa bile =)

Son düzenleme:
Şu yaşamımızı devam ettirdiğimiz,evlatlarımıza emanet edeceğimiz bu güzel ülkemin güzel iderecileri böyle HUKUK DIŞI bir uygulamayı başlatmış olamazlar.
Ki kendileri hukuk ve siyasal bilimler okumuş ve bu görevlere gelmiş birer insan olarak böyle ilkel uygulamalara imza dahi atmış olamazlar.

Tersi bir durumu duşünmek dahi istemiyorum.Çünkü devletin ve yöneticilerinin varlığının varlığının temeli

BU MİLLETTİR UNUTMASINLAR.

OKD

olmaz öyle şey kesin onu 1 nisanda cevirmişlerdir en basta sazana gelen biri olarak söylüyorum hemen otobana cıkıyorum varsa biri cevirsin hemen

1 nisanda çevirdiklerine göre nisan şakası yapmışlardır. Yoksa çok mantıksız. cc sınırlaması mantıksız değil.

yok anasının nikahı ya baba böyle şey olurmu ya utanmasalar mahalle arasındada yasaklayacaklar...

Olabilirliği yok gibi görünüyor, yinede burası Türkiye. Uygulamaya kalkarlarsa tepkimizi göstermeliyiz elbetteki.

Forumdan Uzaklaştırıldı
MrCool topiğin tamamını okunamnı tavsiye ederim arkadaş açıklamış daha sonra

Ben tamamını okudum (o sırada 7 sayfa).:)
Herkesin böyle bir ihtimali göz önünde bulundurması için topic açtım. Böyle bir şeyi görüp de arkadaşlara bildirmemem söz konusu bile olamazdı. :) Es geçemezdim.

beyler bayanlar bu haberin doğrulupu yok.GÖRKEM arkadasımıza durumu anlattım ve bunun üzerine üstte yazan kaynaktan bakarak böyle birşeyin olmadığını söyledi.
o yol sadece o saatte kapalı olduğundan ceza yazılmıştır.ya da yanlış anlaşılma wardır

MRCOOL arkadaşına bi daha sorsana olayın aslı neymiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar