Otoyollarda motosiklet yasaklanacakmış, ceza bile kesilmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla doğru olsa 50 defa haberlerde yayınlanırdı diyecektim, ama memleketim medyasının içinde biri olarak o haberlerin ne kadar dandirikten hazırlandığını bildiğim için haberciler atlamıştır da diyesim geliyor, öte yandan resmi gazetede çıkardı diyecektim, ama genelgeyle de iş görülür, kanun hükmünde kararnameyle de güzel ülkemde diyesim geliyor.
Aşağısı sakal, yukarısı bıyık.
Artık şaşırmamaya alıştık

Vay be kafiyeyi de oturttuk.:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
vala yakalarsalar kessinler razıyım:mrgreen: :queen: :bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
saçma hem de öyle böyle değil, bu arada başlıkla metin içeriğindeki çelişki dikkatinizi çektimi mi bilmiyorum, başlıkta ''ceza bile kesilmiş..'' demiş arkadaş ama mesajda da '' gerçi ceza kesmemişler ama...'' gibi bir ifade var. bence bu topici açan arkadaş önce kafasını şöyle bir toplayıp yazsaydı

arkadaşlar bu konuyu iyice araştırmak lazım. tamam burası türkiye ama böyle bir saçmalık türkiye için bile fazla. bu arada merak ediyorum. karadeniz sahil yolu otoyol olmak üzere. ee bunlar otoyolda motosiklet olamaz diyor. peki söylesinler adam samsundan artvine motosiklet ile uçarak mı gelecek. veya Erzurum üzerinden mi gelecek:silent:

bence yanlış anlaşılma var. veya o bölgedeki emliyet müdürünün karısı motosikletlerden rahatsız oldugu için emliyet müdürü böyle bir kısıtlama getirmiş olabilir. hiç olmaz demeyin.elazığ bunun en büyük örneği oldu...

birde şu olay var dünya turuna çıkan motosiklet tutkunları ne olcak. düşünsenizye adam ABD den geliyor ve yolda trafik polisi durduruyor. o vatandaş ABD konsolosluğuna böyle bir mağduriyetini söylediğinde ortalıkta ne trafik polisi kalır nede kanun.....

bence böyle bir kanun olamaz. ama cc sınırlaması getirebilirler. örnegin 250cc altı motorlar otoyola giremez gibi...:silent:

ya dostum neden 250 cc altı onu anlamadım ben nerede motorcu kardeşliği hani herkes birbirine sahip çıkıyodu helal 2 dk da sattın binlerce motorcuyu benim motorum 150 cc bi arkadaşın dediği gibi dandik bi çinli ama istanbul bartın-amasra arasını 6 satte gittim ve kurallara uyarak 90-110 km arası trafiğide aksatmadım
yasaklanacaksa otobanlarda manyak gibi motor kullanan televizyonlara çıkan motorcuları yakalayıp yasaklasınlar

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
verilen linkteki arkadaş da ''motorsiklet'' yazmış, motosiklet demek istemiş heralde :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
saçma hem de öyle böyle değil, bu arada başlıkla metin içeriğindeki çelişki dikkatinizi çektimi mi bilmiyorum, başlıkta ''ceza bile kesilmiş..'' demiş arkadaş ama mesajda da '' gerçi ceza kesmemişler ama...'' gibi bir ifade var. bence bu topici açan arkadaş önce kafasını şöyle bir toplayıp yazsaydı

vay türkiyenin en hızlı gazeteci bi el atsana bu konuya bak senin anahtarınıda alırlar ona göre:p :mrgreen:

ya dostum neden 250 cc altı onu anlamadım ben nerede motorcu kardeşliği hani herkes birbirine sahip çıkıyodu helal 2 dk da sattın binlerce motorcuyu benim motorum 150 cc bi arkadaşın dediği gibi dandik bi çinli ama istanbul bartın-amasra arasını 6 satte gittim ve kurallara uyarak 90-110 km arası trafiğide aksatmadım
yasaklanacaksa otobanlarda manyak gibi motor kullanan televizyonlara çıkan motorcuları yakalayıp yasaklasınlar

arkadaşım yazımı okuşsun ama o yazıdan böyle bir anlamı nasıl çıkardın merak ediyorum dogrusu. dikkat edersen ben 250cc altı motorlar oto yola girmesin dememişim. böyle bir kural koyabilir devlet dedim. ve bunu neden dedim?
devletin bu zamana kadar getirdigi saçma sapan kuralları hepimiz biliyoruz ve buna böylesine bir saçma kuralıda ekleyebilir demek istedim

ama sen yazımı nerden nereye çekmişsin. valla helal diyorum daha ne deyim buda bir başarı....

ayrıca konuyu fazla uzatmaya gerek yok. aşağıda arkadaşımızın eklemiş oldugu mesajdan anlaşıldıgı gibi konu asılsız çıktııııııııııııııııııııı.....

topigin kilitlenmesini talep ediyorum amacına fazlasıyla ulaşmıştır.aşagıda alıntı yapılan yazıda görüldügü gibi böyle bir uygulama yurt genelinde yok. sadece o anlık bir uygulamadır.

MrCool topiğin tamamını okunamnı tavsiye ederim arkadaş açıklamış daha sonra
tamero´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar az önce aramadığım merci kalmadı karayolları genel müdürlüğü gişeler emniyet müdürlükleri vatan gayrettepe her yeri aradım daha doğrusu kimsenin haberi yok biri ötekine diğeri ötekine aramamı söyledi en sonunda polis arkadaşlar bize böyle yazı gelmedi ancak o sizi çeviren arkadaşlar bölge trafik ekipleri tarafından yapılmış olabilir dediler fakat motorların çıkması çıkmaması diye bir söz konusu yok dediler onlarda şaşırdı bizler gibi neyseki işin doğrusunu öğrendik bölge trafik ekibi yapmış olabilir oda belli süre dediya önemli biri geçecek yada bir vaka varsa gibi ohh bee :)

zaten böyle birşey olsa ilk önce resmi gazete de yayınlanmaz mı? haber verilmeden yasaklanmaz yasaklansa bile =)

Son düzenleme:
arkadaşlar bırakın yaw bu saçmalıkları..
baksana konuyu açan bi cvp wermio kimseye.demekki ilgi çekmeye çalışıo:queen:

dostum
bence böyle bir kanun olamaz. ama cc sınırlaması getirebilirler. örnegin 250cc altı motorlar otoyola giremez gibi...
bu bile savunduğun şeylerden taviz vermektir
ister 50cc ister 1200cc farketmez motorcu benim kardeşimdir yasak şöyle olur böyle olur olmaz yasak varsa ne olursa olsun hep birlikte tepki koyarız ben bunu anlatmak istiyorum
amacım bunu dile getirmekti

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
böyle bir şey söz konusu bile değil
bu topic çok önce MD de açıldı ancak şahsen ben kaale almadığım için buraya taşımayı bile düşünmemiştim ki zaten o topicte de gerekenler söylenmiş.
şehir efsanesi yaratmaya gerek yok durduk yerde...

MrCool topiğin tamamını okunamnı tavsiye ederim arkadaş açıklamış daha sonra

zaten böyle birşey olsa ilk önce resmi gazete de yayınlanmaz mı? haber verilmeden yasaklanmaz yasaklansa bile =)

dostum
bence böyle bir kanun olamaz. ama cc sınırlaması getirebilirler. örnegin 250cc altı motorlar otoyola giremez gibi...
bu bile savunduğun şeylerden taviz vermektir
ister 50cc ister 1200cc farketmez motorcu benim kardeşimdir yasak şöyle olur böyle olur olmaz yasak varsa ne olursa olsun hep birlikte tepki koyarız ben bunu anlatmak istiyorum
amacım bunu dile getirmekti

arkadaşım ortada ufak bir yanlış anlaşılma var. neyse yukarıdaki alıntıda görüldügü gibi böyle bir uygulama söz konusu degil. haber balon çıktı:cherry:

görüşmek üzere..:rendeer:

Son düzenleme:
arkadaşım görüldügü gibi ortada ufak bir yanlış anlaşılma var. neyse yukarıdaki alıntıda söylendigi böyle bir uygulama söz konusu degilmiş haber balon çıktı:cherry:

görüşmek üzere..:rendeer:

ok dostum tartışmaya gerek yok sen de bende neolduğunu anladık görüşmek üzere

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
vay türkiyenin en hızlı gazeteci bi el atsana bu konuya bak senin anahtarınıda alırlar ona göre:p :mrgreen:

necdet abi alakası yok ya biri laf olsun diye bi topic açıyo sonra başka biri de belki tam okumadan laf olsun diye cevap yazıyo sonra bu döngüsel hareket böyle uzayıp gidiyo

arkadaşlar kapatılsın ama bu konu:pr:
gerçekten yalan bir haberin peşinden bu kadar koşmayalım:cat: (lafım yorum yapanlara değildir)

Moderatör (forrap)
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Böyle bir kanun,uygulama yoktur ve olamazda.Haber asparagas olduğundan kaynaklı başlığı kilitliyorum.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar