Otoyol ve köprüye zam!

şaşırtmayan devletten beklenen hareket..yakında paraları bitince yada az gelince beyoglunun girişinde goruruz ellerinde biletlerle.tepkisiz kalmaya devam edelim herkese saygılar..

Arkadaşlar şuna devletten gelen hareket demiyelim rica ederim!!!
Çünkü bu HÜKÜMET'TEN gelen harekettir!!!

Bence aramızda gizli bir tim oluşturalım, bu Hükümete oy veren vatandaşları teker teker tesbit edip o oylarını attıkları sandıkların içine tıkalım!!! :)

madem zam yapıyorlar geçmeyin kardeşim köprüden kimse geçmesin bakalım noluyor

Arkadaşlar şuna devletten gelen hareket demiyelim rica ederim!!!
Çünkü bu HÜKÜMET'TEN gelen harekettir!!!

Bence aramızda gizli bir tim oluşturalım, bu Hükümete oy veren vatandaşları teker teker tesbit edip o oylarını attıkları sandıkların içine tıkalım!!! :)

bence bu hükümete oy verenlerin kafasına sıkalım

Son düzenleme:
Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
deniz bitmiş kara görünmüştür artık.:pr: daha kendilerini savunacak yüz bulabiliyolarya helal olsun valla:farao:

abi bu ne ya cinlerim tepeme çıktı ya ..kimse sormuyo bu para nsl kazanılıyo diye.Nsl bi ülke ya nsl bi ekonomi nsl bi enflasyon hani ekonomi iyileşiodu az zam yicektik ..nsl bi iştir bu:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hepimize geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın.( Mesela köprüyü yıkacağız ya da araplara satacağız demediler.)

Forumdan Uzaklaştırıldı
allahtan korkun bea.insafsızlar.

bnce arkadaşın dediği gibi sadece motosiklet.net olarak değğil tüm motosiklet siteleri olarak bu işe kalkışmalıyız ayrıyten otomobil siteleriyle bile birlikte olabilir bnce hiçde fena olmaz saçma sapan bi eylem yapmak lazım mesela herkes arka arkaya toplanıp aynı gişeden geçmeye çalışsın yada nebiliyim herkes aynı anda arabaları sağa çekip bnde kgs yok ogs yok ücreti ödiyip geçmek istiyorum dielim kitlensin ortalık yada bilmiyorum basınında dikkatini çekeecek bi eylem yapmamız gerekiyo biraz düşünmek lazım hoş tv de yayınlansa nolcak ki bunlar nato kafa nato mermer memur zammını nerden çıkartcam ki die düşünüyodu ne gerek var istanbulun kerizi bitmez koy köprüye zammı nasılsa geçecekler die kaynak buldular bile YUH diorum YUH

Bu köprü ve otoyollardan ücret alınma meselesi kendi yapılış masrafını ödeyinceye kadardı ve 1.köprü bunu çıkaralı seneler oldu, diğeri ve otoyolların da çoğu öyle. Ama hortumcu işadamından, vergi kaçırıp düşük gelir gösteren şark kurnazlarından vergi toplayamayan hükümetler habire bu gibi şeylere zam geçirerek, vergi açığını kapatmaya çalışıyor. İçimden bi sürü şey daha söylemek geçiyor ama söylersem fena olacak...
Geçmiş olsun! Herşeyi kanıksıyor millet nasıl olsa, fazla söze de gerek yok...
Bu arada protesto lafı duyunca nedense gülesim geliyor.:bounce:

arkadaslar herkeze merhaba
su son 2 hafta içinde motosikletlilerin yaptığı protestoların hiçbiyere ulasmayacağını ve ulasmadığını düşünüyorum bu benim fikrim ..bir emniyet müdürünün; bu motosikletlerin yollarda ne işi var hepsini çekin kontrol edin demesinden sonra benim umudum kalmadı .. eğer insanlar sokaklara dökülüp yürümüolarsa hiç bişey düzelmez die düşünüyorum
saygılarımla....

ya bu kadar cümbüşe gerek yok bu ilk gördüğümüz zam değil sonda olmayacak. Biz sesimizi forumlarda duyursak ne olur duyurmasak ne olur. Biz Tshirt bastırıp TV de göstersek ne olur göstermesek ne olur? Bizi kaale alan varmı şu koca ülkede????
Kimse kimseyi iplemezken kim bizi dinleyecek merak ediyorum.

::deliir:: ::sos:: :bestmt: ::alkiis:: ::rantinp: ::cheeeeer ::crying:: ::xrock:: ::sapkaa:: ::cekic:: ::bira01::

ndr

Motosikletler de otomobillerle aynı ücret ödüyor

Karayolları Genel Müdürlüğünün WEB sitesinde Türkiye'deki bütün ücretli otoyol ve köprülerin ücretleri yer almakta. Motosikletler de aynı "aks aralığı 3,20 metreden küçük araçlar" sınıfına alındığı için otomobillerle aynı ücreti ödüyor.

Aslında karşı çıkılması gereken konulardan birisi de bu. Aks aralığı neden ölçü alınır merak ediyorum. Bunun doğrudan aracın ağırlığıyla ilgisi olması gerekir. Bir otomobil 1000-2000 kg arası ağırlığa sahipken motosikletler herhalde en fazla 300-400 kg olabilir.

Başta bu yanlışlık düzeltilmeli...

doğasıyla deniziyle insanıyla bukadar güzel memleketimizin topraklarında yaşanmaz hale getirenlerinlerin allah b....sını versin

Araba ile kaçışı yok ödeyeceğiz de, motorla iken ödemeyin kardeşim. Ben daha köprüye 1 kere para vermedim motorla. Ne vereceğim kardeşim, vermiyorum. Allaala ya..

bunadamı sessiz kalacağız yapmayacakmıyız bir eylem falan??

Organizasyonumuzu yapalım, sesimizi duyuralım, en azından tepkimizi gösterelim :cat:
Organizasyon konusunda Savaş abimize güveniyoruz :rendeer: :cat:

Allah belalarını versın ama suç bizde bizim gibi topluma mustahaktır.Avrupada adamlar bıseye zam yapınca butun halk ama butun halk ayaklanıyor sonra duzene gırıyor bız herseye koyun gıbı eyvalah deyıp gecıyoruz ondan gelıyor basımıza bunlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yeni KGS ( Kaçak Geçiş Sistemi ) olusturalım !!! :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar