imkan varsa 250 cc nin altına düşmeyeceksin.
Yoksa? Otoyolu kullanmayayım mı?Benim hakkım yok mu bu yolları kullanmaya?Aslında anlattığım olay çevre yolunda oldu ama otoyolun bir parçası.Bilenler için Gaziemir-Balçova arası yokuş yukarı.
çok otoyol var da memlekette, yola çıkamama derdine düştünüz
çok otoyol var da memlekette, yola çıkamama derdine düştünüz
Avrupa'da hangi ülkelerde varmış bu 300cc sınırı?
2 senedir bu geyik dönüp duruyor ama daha bir kişi de çıkıp şu ülkede var demedi.
Valla meraktan ölücem.![]()
Hangi Avrupa'da, hangi otobanda hız sınırı yok bende bunu merak ettim, ilaveten benim bildiğim Avrupa'da, her otobanda hız limiti var ve her otobanda her motosiklet yol alıyor?
Bi Almanya için otoban hız limitlerinin saat ve yol durumuna göre dijital tabelalar ile anlık belirlendiğini, bir yurt dışı seyahatimde denk geldiğim bir alman ile yaptığım ayaküstü sohbette duymuştum, gidip sürmedim, o yüzden net bir bilgim yok, ama bu durum geneli ifade etmek icin pek doğru olmaz.
Hangi Avrupa'da, hangi otobanda hız sınırı yok bende bunu merak ettim, ilaveten benim bildiğim Avrupa'da, her otobanda hız limiti var ve her otobanda her motosiklet yol alıyor?
Bi Almanya için otoban hız limitlerinin saat ve yol durumuna göre dijital tabelalar ile anlık belirlendiğini, bir yurt dışı seyahatimde denk geldiğim bir alman ile yaptığım ayaküstü sohbette duymuştum, gidip sürmedim, o yüzden net bir bilgim yok, ama bu durum geneli ifade etmek icin pek doğru olmaz.