otomobilyedekparcalari.com alışveriş yapacak arkadaşlar dikkat edin lütfen

Arkadaşlar iyigünler. 19.01.2015 tarihinde www.otomobilyedekparcalari.com adlı siteden parça sipariş ettim. Arayıp parçayı tedarik edemediklerini diğer parçayla birlikte ücretini kutuya koyup iade edeceklerini söylediler ancak parça geldiğinde kutuda para yoktu. Aradığımda kaybolmasın diye koymadıklarını havale yapacaklarını söylediler. Onlarca kez aradım her seferinde 15-20 dakikaya havalenizi yapacağız dediler. Ancak yapmadılar. Yani göndermedikleri parçanın ücretini iade etmediler. Benim alacağım 56 tl yani çok küçük bir meblağ. Zaten para umrumda değil ancak benim 56 tl kaybım çok daha fazla alışveriş yapan için çok daha yüksek bir meblağ olabilir. Sizleride uyarmak istedim ben kazıklandım siz dikkat edin. Yakın zamanda İstanbula gideceğim ve gidip paramı alacağım.Tabiki bu uğraşlarımında hesabını soracağım.

şikayetvar.com da da aynı türden şikayetler var bu firma için yani ilk defa yapmamışlar bunu elimden geldiğince üye olduğum forumlarda paylaşıyorum ne kadar çok kişiye ulaşabilirsem ulaşacağım :)

bu iş biraz da şans meselesi
bugüne kadar internetten yüzlerce alışveriş yaptım hep düzgün esnafa denk geldim.
şüphelendiğim elemanları önceden arayıp ses tonuna göre tartıp sonradan alışveriş yaptığım da çok oldu.
inş. sana yapılan yanlış düzeltilir.

bu iş biraz da şans meselesi
bugüne kadar internetten yüzlerce alışveriş yaptım hep düzgün esnafa denk geldim.
şüphelendiğim elemanları önceden arayıp ses tonuna göre tartıp sonradan alışveriş yaptığım da çok oldu.
inş. sana yapılan yanlış düzeltilir.

bende sürekli alışveriş yapıyorum internet üzerinden ve ilk defa başıma böyle birşey geldi :) gidip kendim alicam artık :)

İnternetten gösterge arka kapağı bakıyorum benim motora, buldum bir sitede, sipariş ettim. Aradılar, adres sordular teyit ettik falan. Ürün geldi taktım. Oldu, adamlar aradı geldimi uydumu diye, evet dedim, teşekkür ettim. Telefonu kapatınca aklıma geldi, adamlara para ödemedik. Neyse aradım tekrar hesap numarası aldım havale yaptım. Bir de böyle esnaflar var. ::sunny:

siz iyi esnafa denk gelmişsizniz valla :) sorun olmazsa siteyide söyleyinde bizde alışveriş yaparken faydalanalım :)

uyardığın iyi oldu demekki bu siteye bulaşmamak lazım,gerçi ben genelde parçaları sanayiden kendim görüp tedarik ediyorum,ama oto aksesuarları genelde internetden alırım.nedenmi;bizim tuning zırvacıları 10tl lik ürünü 30tl ye satıyorlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar