Bu kazayla ilgili 2 başlık açılmış; @being nickli arkadaşın yazdıklarına istinaden bu başlıkta cevap yazmayı tercih ettim. Sevgili arkadaşım; Tekirdağlı sürücüler hakkında yazdıklarına katılmıyorum. Her ne tehlike atlattıysam 59 plakalı araçların sürücülerinden kaynaklandı. Örneğin; 3 şeritli yolda motosikleti sollamak için şerit değiştirmek yerine motosikletlinin şeridinde sürüp, motosiklet sürücüsünü bankete atmaya çalışıyorlar. (İstisnaları vardır.) Trakya bölgesinde karşılaştığım en tehlikeli ve kural tanımaz sürücüler 59 plakalılar. Kazaya gelince; bir insanı aracın altına alıp 3 km sürükleyip bunun farkında olmamak gibi bir iddiayı kabul etmiyorum. Böyle bir kişinin yollarda araç sürmesine isyan ediyorum. (30 yıllık otomobil sürücüsüyüm, insan kedi ezse fark eder.) Ajanslardan gelen haberlere göre zaten diğer sürücülerin uyarısı sonucu sağa çekip durmuş bu kişi. Allah ölene rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin, hepimizi de bu tür bilinçsiz kişilerden korusun.Tekirdağ'ın araba ve benzeri vasıta sürücüleri motosiklet sürücülerine karşı oldukça dikkatli ve büyük bir kısmı saygılı.
Bu kazayla ilgili 2 başlık açılmış; @being nickli arkadaşın yazdıklarına istinaden bu başlıkta cevap yazmayı tercih ettim. Sevgili arkadaşım; Tekirdağlı sürücüler hakkında yazdıklarına katılmıyorum. Her ne tehlike atlattıysam 59 plakalı araçların sürücülerinden kaynaklandı. Örneğin; 3 şeritli yolda motosikleti sollamak için şerit değiştirmek yerine motosikletlinin şeridinde sürüp, motosiklet sürücüsünü bankete atmaya çalışıyorlar. (İstisnaları vardır.) Trakya bölgesinde karşılaştığım en tehlikeli ve kural tanımaz sürücüler 59 plakalılar. Kazaya gelince; bir insanı aracın altına alıp 3 km sürükleyip bunun farkında olmamak gibi bir iddiayı kabul etmiyorum. Böyle bir kişinin yollarda araç sürmesine isyan ediyorum. (30 yıllık otomobil sürücüsüyüm, insan kedi ezse fark eder.) Ajanslardan gelen haberlere göre zaten diğer sürücülerin uyarısı sonucu sağa çekip durmuş bu kişi. Allah ölene rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin, hepimizi de bu tür bilinçsiz kişilerden korusun.
[/URL]@ronnytechno; Bu kazaya özel değil; Tekirdağlı sürücülerin hassasiyetine ilişkin yapılan yoruma karşılık yazmıştım kendi yorumumu. Kimseyi alaşağı etmek gibi bir amacım yok, sadece deneyimlerimi aktardım. Asabiyetinizi bir kenara bırakıp, yazdıklarımı tekrar okursanız aslında aynı düşünceleri paylaştığımızı göreceksiniz. Kaza konusu zaten net değil, motosikletli arkadaş kazayı yaptığı anda mı bu araç altına almış, yoksa aradan zaman geçtikten sonra fark etmeyip yolda yatan rahmetlinin üzerinden mi geçmiş belli değil. Sonuçta üzücü bir durum. Allah hepimizi böyle feci bir ölümden korusun...Ya varya nasılda hemen 59 plakaları alaşağı etmişsiniz anlamadım . 34 olsa ne olur 59 olsa ne olur sonuçta plakaya göre değil içindeki şöföre göre değişir durum . bi şekilde ezmiş işte çocuğu artık kaçmaya mı çalışmış kendimi çarpmış ,vurdum sanıp kaçayım derken gelen sesi tampondan falanmı sanmış bilinmez ama çocuk öldü yani sonuçta . plaka plaka dionuzda al sana plaka 59 da değil zaten EDİRNE plaka