başımıza taş yağacak,
batuhan diye maganda mı olur lan?
Arabanın zararı ne olacak arkadaşlar aynası kırıldı arabanın sonuçta..
Ayna kırılmamış olabilir. Eğer kırıldıysa zaten mehkemede faiziyle alırlar.
Aynı durumda otomobil olsa bu kadar basın ilgisi ve tepki olur muydu merak ediyorum? Motorcu haksız bir şey demiyorum ama burası Türkiye geçen bahçelide adamı silahlarla yumruk manyağı ettiler bi haber duymadık. Adam alt tarafı bi tekme atmış mala zarar verme (muhtemelen ayna kırılmamıştır ters döndüğü zaman kırıldı sanıyorlar türkiyede), bir de sözlü tahrikte bulunmuş. Adamı savunmuyorum , haksız ama arkadasındaki kıza hava atma derdinde bir ergen için çok gündeme geldi ve çok yükleniyorsunuz ne silah çekmiş ne yol kesmiş ne hırsızlık yapmış. Neyse benim kendi düşüncem bunlar. Cezalar da yerinde olmuş önüne gelen aynaya vurup kaçmaz artık bulunabildiklerini anlarlar. Tekeriniz düz basın
ya hadi yedin bir herze de, neden yayınlayıp kendini ele veriyorsun?
konusu suç teşkil eden bir videoyu silmek yerine sosyal medyada halka teşhir etmek nedir?
övgü mü bekliyordu acaba, yoksa like + abone şeysi mi nedir???
E ben şimdi bir şeyi anlamadım...
Evet, bu arkadaşın yakalandığı, ceza kesildiği filan çok iyi olmuş da ben daha önce motosiklete çarpıp kaçan, "dönülmez" tabelası olan yerden u dönüşü yaparken motosikletin düşmesine neden olan vs. vb. araba sürücülerinin görüntülerin ardından onlara bir yaptırım uygulandığını görmedim.
O nasıl olacak?