Otomobile sığmayan 9 kişi, motosiklete sığdı

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
[IMGL]http://img49.imageshack.us/img49/5307/7096272gifed1.jpg[/IMGL]
Otomobile sığmayan 9 kişi, motosiklete sığdı Şanlıurfa'da vatandaşlar, trafik polislerinin tüm uyarılarına rağmen sepetli motosikletler ile yolculuk yapmaya devam ediyor. 9 kişinin aynı motosiklete binerek yaptığı tehlikeli yolculuk ise bu duruma çarpıcı bir örnek teşkil etti.

Veysel Karani Mahallesi üzerinde seyir halindeyken görülen ve plakası belirlenemeyen motosiklette bulunan 9 kişi, görenleri şaşırttı. Arkasına yetişkin bir erkeği oturtan sürücünün, önüne ise 2-3 yaşında bir kız çocuğunu oturttuğu, motosikletin sepetine ise 6 kişi sığdırıldığı görüldü. 9 kişinin bir minibüsü andıran sepetli motosikletteki tehlikeli yolculuğuna şahit olan vatandaşlar, her yıl binlerce insanın trafik kazalarına kurban gitmesine rağmen ders alınmamasından şikayet etti.

İHA

:mrgreen: biz de 5 kişi Kanuni popcorn a binmişştik :) herkes bize bakıyoduuu :queen:

yuhhh artık yani bu kadarınada pes...canım ülkemizin eğitim seviyesi düşük...o yüzden her konuda eğitim şart....

vay be toplu tasımacılık die ben buna derim motorda:queen:
onlar icin yer yol paris'tir o motor tepesinde

geçen ben gördüm 150'lik bir scoterle üç kişi baya dik bir rampayı çıkıyorlardı.Hayretten dondum kaldım.150'lik bir scoter nasıl olurda dik rampayı üç kişi ile çıkar? o zaman 250'lik 500'lük scoterlar neler yapmaz yaw.hele 1000 cc'lik motorlarda nasıl bir güç var acaba?

:cyclopsanyuh bea kardeşim cıvığını çıkardılar artık 9 kişi ne demek yaww dolmuşmu bu

:queen::queen::queen::queen::queen:bide şu akrabalık durumu var arkadaşlar her an herşey olabilir yani dikkat etmek lazım :queen::queen::queen::queen:

Bendeniz de korumasız artçı bile almam, herkes birbirini koruyacak işte:queen: Kura bu1
Şey gibi olmuş: bir motura 6 zürafa nasıl piner:queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Veysel Karani Mahallesi üzerinde seyir halindeyken görülen ve plakası belirlenemeyen ......İHA

Plakası varmıydı acaba?

motosiklette bulunan 9 kişi, görenleri şaşırttı. İHA

Şaşırırlar tabii. İnanılmaz trafik bilincine sahip ülkemde böyle şey görülmüş duyulmuşmudur?

Bu şaşıran vatandaşlar her halde şöyle düşünüp şaşırdılar.
"Allah allah! Normalde bu motosiklet 25 kişi alır. Niye 9 kişi binmişlerki?

9 kişinin bir minibüsü andıran sepetli motosikletteki tehlikeli yolculuğuna şahit olan vatandaşlar, her yıl binlerce insanın trafik kazalarına kurban gitmesine rağmen ders alınmamasından şikayet etti.

İHA

Okudunuz mu?

Benim vatandaşım ne kadar duyarlı.
Ülke olarak yaşanan kazalardan hepimiz dersimizi aldığımızdan, hala ders almayan birilerinin bulunması inanılmaz şaşırtıcı....

Yaşanan trafik karmaşasından herkes şikayetçi.
Demek ki bu karmaşayı yaratan vatandaşlar değil.

Eeee!!!

Bu araçları kullananlar kim öyleyse.

Trafikte rastladığımız akrobatlar, hangi ülkenin vatandaşları?

Neden gelip benim duyarlı vatandaşlarımı şaşırtıyorlar?

Yabancılar Dışarı!!!!!

Allah göstermesin birşey olsa, insan hiç birşeyi düşünmese o çocukları düşünür.. Motosiklet bu motosiklet......

Sepetde boş yer var 2 kişi daha sığardı. Toplu taşıma diye buna derim ben. :)

Aynı günler de Diyarbakırda'da bu görüntüler vardı.
Dikkat ederseniz foto da ki 9 farkı bulabilirsiniz.

Heyyyyyyyt Helal olsun size beee :mrgreen: Birde Türkiyede motosiklet kültürü gelişmemiş derler.Bu resimden sonra bunu söyleyene aşk olsun :p :mrgreen:

3 kişilik motora 9 kişi biniyorlarsa 5 kişilik arabaya 2 takım 1 hakem biner, sahaya gidip maç yaparlar :p

Yapmamak anormal oluyo ülkemde:)Ben korumasız artçı bile almam.

haklısın valla bana da bazen böle teklıf gelıyo.motosikletime 3 kişi olmadı 4 kişi reddettiğim zaman da anormal biri olarak karsılanıyorum.üstelik bide benı kınıyolar almadıgım için. ne olacak yurdum insanı.hep egitimsizlıkten kaynaklanıyor.güzel yurdumun eğitimsiz insanları işte.egitim sart.

Aynı günler de Diyarbakırda'da bu görüntüler vardı.
Dikkat ederseniz foto da ki 9 farkı bulabilirsiniz.

ben 10 dan sonrasını sayamadım.allah aşkına kaç kişi var o belediye motosikleti yada halk motosikletinde.her neyse.adamlar rekora dogru gidiyorlar baksanıza.arkadaki dayımda kameraya el sallıyor.helal olsun valla güzelim türkiyemi rezil etmek için ellerinden geleni yapıyolar.:farao:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar