Dün gezerken gördüm ve araştırdım bsyıldım Seat Ibıza 1,4 Style 35000Tlye hem sıfıra yakın hem de bir tüp takdır rahat rahat kullan kullanan varmı bu aracı?
1.4 TSİ mı ? Atmosferik motor olan mı hocam ?
Dün gezerken gördüm ve araştırdım bsyıldım Seat Ibıza 1,4 Style 35000Tlye hem sıfıra yakın hem de bir tüp takdır rahat rahat kullan kullanan varmı bu aracı?
1.4 TSİ mı ? Atmosferik motor olan mı hocam ?
wv'nin passat altı vasat yahu. yani şöyle bir durumda var. boş kasa arabayı alırsan atıyorum 70bin, donanımlı alıyosun 110bin. afedersin boşunda, 'çalışıyo işte lan araba daha ne istiyorsun' demek için getiriliyor türkiyeye. satılmıyor denen şey de yanlış. güzel bakarsan satılır.
ayrıca çok satılması demek iyi olduğuna işaret ise, burada çin-japon kavgası var ya genelde, çinli basar. şu pulsarın bile dünyanın en iyi motoru olması lazım. satış rekoru kırdı çünkü. ama işin aslı öyle değil dimi?ayrıca 2014 satılan motor rakamlarında da mondial bütün rakiplerinin toplamından fazla satmış nerdeyse. mondial en iyisi o zaman.
yani polo için 6000 ilan olması iyi olması demek değil
ama maalesef piyasası yok doğru. türkiyedeki satış politikasından mı neden bilmiyorum. o konuda mazdaya bende kırgınım![]()
2. el audi ve bmw ye bulaşmak çok sıkıntı bişey (bulaştım biliyorum). Honda dan şaşmam bu yüzden
hangi modeliydi ne gibi sıkıntılar olmuştu