Otomatik - Yarı Otomatik Motorsiklet Önerisi

Selamlar,

Motor konusunda yeniyim. Her ne kadar düz vites motorlar daha keyifli olsa da benim sol el bileğimdeki bir sorun nedeniyle debriyaj kontrolü bileğimde ağrı yapmakta. Bu sebeple otomatik - yarı otomatik, scooter ya da cub olmayan, başlangıç için uygun - düşük cc'li motosiklet arayışındayım.

Şuana kadar bulduğum modeller:
-Dorado Convus: İnternette bu modelle ilgili anekdotlar çok korkutucu. Neredeyse düz yolda dağıldığı yazılmış. Distribütörü yine de aradım, Ankara dışında satış yapan ofisleri olmadığını öğrenince iyice soğudum.

-Regal Raptor: Burayı da aradım. Eskiden otomatik vitesli bir modellerinin olduğunu fakat 4-5 yıldır getirtmediklerini söylediler.

-Aprilia Mana & Honda Nc750: Bu iki motor hakkında çok olumlu yorumlar olsa da hem fiyat, hem de motor hacmi bakımından beni şuan için aşan motorlar.

Bu modeller dışında sizin önereceğiniz bir model var mıdır? Ya da sol bilekteki yükü azaltacak, tavsiye edeceğiniz herhangi bir yöntem?

Elinizin durumu kalıcı mı fizik tedavi ve/veya ameliyat ile düzelebilir mi?

Düşük cc de scooter ve cub dışında bir alet yok diye biliyorum birde scooter veya cub istememe sebebinizi merak ettim

Elinizin durumu kalıcı mı fizik tedavi ve/veya ameliyat ile düzelebilir mi?
Bileğimdeki rahatsızlık ne yazık ki düzelebilecek bir durum değil :pale:

Düşük cc de scooter ve cub dışında bir alet yok diye biliyorum birde scooter veya cub istememe sebebinizi merak ettim
Öğrencilik döneminde kısa bir süre scooter kullanmıştım. Fakat görüntü itibariyle pek şık bulmuyorum. Hoş bu gidişatla yine scooterdan devam edilecek gibi :)

Çok geçmiş olsun. 2016 nc750 diyorum. Beni de aşar ama diyorum :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar