Hocam başka önerin var mı ayriyeten racing de önerebilir misin?NC750S DCT - NC700S DCT
otomatik başka motor bulamazsınHocam başka önerin var mı ayriyeten racing de önerebilir misin?
https://ncmotor.com.tr/product/musatti-m250r-musm25-gri bu nasıldır hocamotomatik başka motor bulamazsın
200 bin para verip çin malı 250cc almayın.
Hocam daha çok denemedim ama ilk denemede vitesli naked motorda zorlandım baya bilmiyorum alışırmıyım ama 5 yıldır scooter tarzı motorlar kullanıyorum300 bin - otomatik - naked
Bir şeyleri değiştirmen lazım, ya fiyat yada tarz
Hocam eğer vitesli beceremezsem onu düşünüyorum fakat sesde olsun istiyorum motordaxmax bak sovyet roketi gibi görünüşü var ve 2.eli 200 civarında temizi var hemde YAMAHAAAAAAA
Doğru hocam oda var200 bin para verip çin malı 250cc almayın.
Bütçeyi arttırmanız kaydıyla MT07&MT09 - Y-AMT tam aradığınız modelHocam daha çok denemedim ama ilk denemede vitesli naked motorda zorlandım baya bilmiyorum alışırmıyım ama 5 yıldır scooter tarzı motorlar kullanıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam eğer vitesli beceremezsem onu düşünüyorum fakat sesde olsun istiyorum motorda
Doğru hocam oda var
ilanı yokaprilia mana 850
mt09 pahalıda hocam 07 bulamadım link atar mısınız rica etsemBütçeyi arttırmanız kaydıyla MT07&MT09 - Y-AMT tam aradığınız model
https://www.yamaha-motor.eu/tr/tr/motorcycles/y-amt/
Bu paraya benim attıklarımdan başka otomatik motor bulamazsın. Benim attığım motorlar sorunsuz ve masrafsızdır. Yürütme maliyetleri düşüktür ve az yakar. 300 bine tertemizleri bulunur. 750 olan daha yeni modelleri var. O blok hiç açılmadan en az 150bin km yapar düzgün bakıldıysa. Hondanın en sağlam bloklarından biridir.ilanı yok
mt09 pahalıda hocam 07 bulamadım link atar mısınız rica etsem
agabey is yerinde giriyoruz foruma bu nedir ya... spoylerli paylassan iyiydi enseye tokadi yicektim az kalsin..Naked and automatic motors.
![]()
agabey is yerinde giriyoruz foruma bu nedir ya... spoylerli paylassan iyiydi enseye tokadi yicektim az kalsin..