Otobüs kazasında motosiklet sürücüsü tutuklandı

Çekmeköy'de İETT otobüsü şöförünün motosiklet sürücüsü ile yaşadığı tartışmanın ardından otobüs, durağa çarptı. 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Gözaltına alınan motosiklet sürücüsü K.P. tutuklandı.

Kaza, dün saat 14.25 sıralarında Mehmet Akif Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 HO 3430 plakalı İETT otobüsü şoförü, 02 AFN 584 plakalı motosiklet sürücüsüyle trafikte yol verme nedeniyle tartışmaya başladı. Otobüs şoförü, aracı motosiklet sürücüsünün üzerine sürdüğü sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek önce tıp merkezinin önündeki 3 araca ardından yolcularında beklediği Çamlık durağına girdi. Kazada 4 kişi yaralanırken, kaldırımda yürüyen 2 çocuk annesi Deniz Şengül yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Öte yandan motosiklet sürücüsü K.P. ve otobüs şöförü polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen motosiklet sürücüsü K.P., çıkarıldığı mahkemece 'Ulaşım araçlarının alıkonulması' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ölümlü kaza olduğu için bi kaç gün almışlar haber unutulunca çıkarırlar

ha eğer olay yazıldığı gibiyse ve ciddili suçu adama yıkarlarsa bana yine yüce devlet masalı anlatmayın

Motosikleti
Yok

Gerçekten ilginç bir karar, otobüsü motosiklet sürücüsünün üzerine İETT şoförü sürüyor.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Trafikte mümkün olduğunca münakaşaya girmememiz ve haklı/haksız fark etmeksizin sakin kalmak zorunda olduğumuzu kanıtlayan bir durum bence. Benim de %100 başarabildiğim bir şey değil ama bazen hakikaten kime çattığınız belli olmuyor. Mok yolunda gitmeyelim valla elimizden gelince sakin olalım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu ülkeyi artık tanıyamıyorum; motorcusu da arabacısı da otobüsçüsü de trafiğe çıktığında bir triplere giriyor. Araç kullanan adam en büyük organın kendinde olduğunu sanıp trafikteki herkesin ağası, paşası, babası olduğunu düşünüyor.

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
Ara sıra Youtube'da motorcu olayları içerikli videolara denk geliyorum; kazaların, ramak kala olayların, yaşanan tartışmaların falan uzun bir video haline getirildiği kısa videolar.

Tartışmaların hepsi o kadar boş beleş olaylardan çıkıyor ki inanamıyorum. Çoğu da yol verdin vermedin, yol benim hakkımdı, niye beni sıkıştırdın, üstüme kırdın tartışması. Yahu bırak geçsin gitsin, zaten bir yere gideceği yok ki, hepimiz aynı trafiğin içinde boğuşup duruyoruz.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Bu ülkeyi artık tanıyamıyorum; motorcusu da arabacısı da otobüsçüsü de trafiğe çıktığında bir triplere giriyor. Araç kullanan adam en büyük organın kendinde olduğunu sanıp trafikteki herkesin ağası, paşası, babası olduğunu düşünüyor.
Genel olarak herkeste krallık sendromu var. Herkes başrol, herkes seçilmiş kişi.
Anakin bile 6. filmin sonunda imana (güce) geldi.
Sauron bile öldü.
Voldemort'u bile emcüklediler.
Senin havan kime?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abi ben şu millete papatya çayı dağıtan adama hastayım. Aslında ufacık bir gülücük hemen bulaşıyor. Daha sakin daha ılıman olmalıyız.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Genel olarak herkeste krallık sendromu var. Herkes başrol, herkes seçilmiş kişi.
Anakin bile 6. filmin sonunda imana (güce) geldi.
Sauron bile öldü.
Voldemort'u bile emcüklediler.
Senin havan kime?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abi ben şu millete papatya çayı dağıtan adama hastayım. Aslında ufacık bir gülücük hemen bulaşıyor. Daha sakin daha ılıman olmalıyız.
sauron bir maiar yani ölümsüz

Fiziksel formunu kaybetti fani dünyada öldü diyelim o zaman :D
sauron bir maiar yani ölümsüz
Sauron Tek Yüzük yok edildiği zaman baya ölüyor gibi bi şey aslında. Toz tanesi gibi dolanıyo etrafta, tüm gücünü ona bağladığı için. Silmarillion'da anlatılıyordu bu olay ya eve gidince bakim. Numenor isyanından sonra Eru, Numenor'u yok ediyo, Sauron da o sırada Tek Yüzük ile birlikte kaçıyo falan ama evet ölmüyor yani, çok güçsüz bir ruh olarak kalıyor, etkisiz eleman.

Motosikleti
D400
Sauron ölmüyor, ruhu o kadar güçsüz bir hale geliyor ki tekrar toplanamayacak kadar bir toz zerresi gibi orta dünyada sonsuza dek dolaşıyor.

Ölse daha iyiydi gerçi çekilir mi bu çile :D

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Sauron Tek Yüzük yok edildiği zaman baya ölüyor gibi bi şey aslında. Toz tanesi gibi dolanıyo etrafta, tüm gücünü ona bağladığı için. Silmarillion'da anlatılıyordu bu olay ya eve gidince bakim. Numenor isyanından sonra Eru, Numenor'u yok ediyo, Sauron da o sırada Tek Yüzük ile birlikte kaçıyo falan ama evet ölmüyor yani, çok güçsüz bir ruh olarak kalıyor, etkisiz eleman.
silmarillionda nasıl anlatsın sauron yaşıyo zaten silmarillionda melkorla karıştırıyorsun

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Otobüsçüler belki kızacaklar ama ,
Yahu toplu taşıma yapıyorsunuz..
Tamam belediyenin elemanısınız ama yol belediyenin değil ...
İzmirdekiler de aynı..Hatta 1 gömlek yukarısıdır...
Yollar kendilerine tahsisliymiş gibi durağa bile girmez sol şeritte durur , kornaya basarsın o küçücük açık camından arkaya hareket çeker..
Altındaki içi insan dolu aracı diğer araçların üzerine sürer..

Bir sürü şey yazabilirim...

Motorcunun yaptığı ayrıca dangalaklık.. hareket halindeki otobüse müdahale etmek salakça... belki üzerine kırdığında kaçamayacaktın...

Herkes dayı olmuş, herkes kendini eşref tek sanıyor...(Bir zamanlar kendilerini çukur da sanıyorlardı..)

Evden çıktığımızda eve dönebilecek miyiz diye düşünüyoruz artık.. Bitmişiz biz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar