Bende geçen trt kavşağının orada kameradan ceza yemişim, benim enterasan noktam ise, yaya geçidi üzerinde durmuşum sonra geri geri gelmişim, yaya geçidinden ayrılmışım, muhtemelen ya geç durmaya karar verip yaya geçidine kadar taştım ya da önde durduğumu farkedince geri geldim. Her neyse sonuç olarak gönderdikleri fotoğrafta yaya geçidinin üzerinde ve gerisinde normal olmam gereken yerdeyim, bu 2 oldu. Ben her zaman plakam açık geziyorum, daha saçma sapan muamele çevirme ya da abuk subuk bi ceza almadım, ama plakasını kapatana da laf etmem, çünkü bi kere geçmiş zaman app plakam var diye polis ceza yazdı. Bana ceza yazarken yanımdan geçen kasksız plakasız motorcu geçti gitti, orjinal plakamda bagajımdaydı çıkarttım gösterdim. Bi insan şerefsizse şerefsizdir, illa polis olması gerekmez, her meslekte namuslu iyi insanlar olduğu gibi şerefsizler de var. Ama polislerin eğitim seviyesi vs. gerçekten çok ilginç. Ulustaki olay inanılır gibi değil. Çıkarıp kaskı kafasına kafasına gömecen hem polisin hem taksicinin türkiye de kurallar böyle işliyor.