Otoban Kartını (KGS) motorun neresine?

Bende hgs yi hiç bir yere koymuyorum ama var 35 lira bakiye var içinde 20 30 kere direk geçtim her geçişimde kaçak geçiş dedi sorgulattım kaçak geçiş görünmüyor . Bakiye den de 3 geçiş düşmüş .

Kaçak geçtiğini mi düşmüş. Yoksa sen kaçak geçiş var görüp normal geçme ödemesi mi yaptırdın?

ben hgs yi pvc kaplattım hıc bıyere yapıstırmadan arada gösteryıorum ama genelde kacak gecıs yapıyorum plakadan dusuyorlar

Araba ile aynı parayı ver çünkü kategoride motosikletin m si yok zaten yapıştıracak yer yok etiket alırsın okumaz kaçak yazar bakiyeden de düşmez gerçi böyle güzel 30 40 kere geçtim daha 1 kere düştü ama adaletsizlik artık plakasını kapatana ön yargılı bakmıyorum çünkü bizleri çaresiz bırakıyorlar

o yüzden ne yapıyoruz katlanır plaka takıp kurtuluyoruz :D burdan teşvik etmiş gibi olmayayımda :D

Hiç gerek yok hocam böyle şeylere. 30 cm mesafede adam bir fren yapsa kurtulma şansınız sıfır. 3-5 lira için yapmayın böyle şeyler. Hadi yaptınız anlatmayın. Gençler şimdi yapışacak araçların kıçına. Kötü örnek olacak davranışları paylaşmak yarardan çok zarar getirir.

3-5 lira mı :) senede köprüye verilen parayı hiç hesaplamadınız herhalde (ortalama 1000-1500 lira tutuyor :) canınızdan önemli değil tabi de yine can yakıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar