Osmaniye zorkun'da sucuk ekmek gezisi ( resimli )

fotoğraf makinasının ayarlarını kardeşlerimin karıştırmasından dolayı bütün resimler kötü çıkmış iyilerini seçmeye çalıştımm ama idare edin canım

Tekteker latif abi ( Akburak1 ) elinde bebek arabası ile bizi karşılıyor:cherry:

Benim motor rahatsız,akburağında kendi rahatsız olduğundan bu gezinin arabayla olması daha uygun oldu :p

Kardeşim olur kendileri:)

Latif abi ve tombalak oğlu furkan ne şirin şey yaaa MAşallah:)

Ufukta kar gören çocukları tutabilene aşk olsun:)

Sucuk ekmek işinde üzerime adam tanımam diyen latif abinin ateşi tutuşturma çabaları:)

Latif abinin sarı şekeri,Sudenur MAşallah:)

Normalde bu fotoyu yayınlamazdım ama çok ısrar etti ,bende kırmıyorummm ,bu foto senin için latif abii,oynadığı oyun,semaver etrafında 7 tur:)

Közde çaydan sonra közde kahvede hazırlanılıyor,yayla felan ama hizmette sınır yok,latif abi bu işi biliyo:)

Afacanların ateş sönmesin diye odun toplama çabalarıı:)

Ortamdan kuşbakışı bi görünüş ( Latif abi-Eşi-Ayshegül-Ben deniz )

Sucuk ekmek partisini duyan ,mt'mizin aç adamı ltf06'da osmaniye yolunu tutmuşş onunla Akburak ( ikiside latif karışmasın ) abiminin tikanının önünde bi fotoğraf çekildik:)

Ltf06 ve furkan,çocuğun tedirginliği yüzünden okunuyoo,bırak olm yazık çocuğa:)

Latif abinin nazik daveti üzerine akşam yemeğinide onlarda yemeye karar verdikkk,Hem osmaniyeye kadar gelen latif06'nında karnı doymuş oldu:queen:

Günümüzün güzel geçmesinde emeği olan Latif abi ( AKBURAK1) ve eşine çok teşekkür ediyorumm SAYGILAR

ya ne güzel organizasyonlarınız var şu adana mt ye bitiyorum, mangalda sucuk-ekmek deyince aklıma artık siz gelir oldunuz, paylaştığın için teşekkürler isocuum :rendeer:

bu kadar sucuk nereye kadar ((((((:) afiyet olsun .. gene karnım acıktı

Tombalak Furkan'la Sudenur'a bayıldım. Acayip şekerler :)

Allah bağışlasın!

demin yemek yemiştim acıktım walla :)
paylaşım için teşekkürler iskenderuna doğru gelirsem sucuk ekmek yemeye uğrarım haberiniz olsun:bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaa ben nden hep şipşakcı gibi gesiyorum etrefta hala kendime anlam veremiyorum benim hiç fotom yookkk :pale:
neyse önemli olan katılmaktıı :)
utandırdın bizi latif abiiii ikram kıyamet gibiydi safiye ablaya ve sana tekrar tekrar cooooooooooookkkkk coookkkk coooooookkkk teşekkür ediyorum şahsım adına :rendeer: :rendeer:
bide lütfünün sooradan katılması olmasaydı gercekten güsel bi gün geçirmiş olacakttık hep beraber amaaa neeessseee :mrgreen:

1. Furkan deil faruk:mrgreen:
2. Benmiyim adana [mt] in aç insanı,girmeyeyim iso bazı konulara hiç iyi olmaz senin için:p
3. Zekiee senün orda oldugunu bilseydim cidden gelmezdim.:cherry:
4. Latif abi herşey içüüün tesekkürler:rendeer:

3. Zekiee senün orda oldugunu bilseydim cidden gelmezdim.:cherry:

sen sucuğun kokusunu almışsın ( hoş biras gec almışsın ama :queen: ) ben umrunda bile değildim eminim yaneee :mrgreen::mrgreen:

ben teşekkür ederim ne yaptıkki herzaman beklerim buyrun gelin güzel bi gündü gelip mutlu ettiniz bizi teşekkürler.
isoo o fotoyu koymayacaktın artı diğer fotolar nerde hee

Son düzenleme:
ben teşekkür ederim ne yaptıkki herzaman beklerim buyrun gelin güzel bi gündü gelip mutlu ettiniz bizi teşekkürler.
isoo o fotoyu koymayacaktın artı diğer fotolar nerde hee

ne demek abii ne yaptımki yemekten tatlıya çereze kadar herşey getirmişsiniz dağ basında süper bi ağırlama olduu wallaa:cat::rendeer::cat::rendeer:
evet yaa birsürü foto çektim ben emeklerime hakaret olarak kabul ediyorum bu hareketini::miiz::

Adana İl Temsilcisi
gerçekten çok iyi yapmışsınız.afiyet olsun.yalnız iso'cum,yine üzerinde REDBULL tişörtün var.evden çıkarken hep onumu giyiyorsun nedir?hayır insanlar redbull'dan reklam aldığını sanacak.

gerçekten çok iyi yapmışsınız.afiyet olsun.yalnız iso'cum,yine üzerinde REDBULL tişörtün var.evden çıkarken hep onumu giyiyorsun nedir?hayır insanlar redbull'dan reklam aldığını sanacak.

sanmalarına gerenk yokk,hakkaten reklam alıyorummm:cherry:

Gaziantep İl Temsilcisi
iso can senden korkulur ne zaman nerden cıkacagın belirsiz zapettin siteyi nere baksam sen olmaski kardeşim:mrgreen::mrgreen:

güzel bir kardeşlik , dosluk örnegi daha teşekürler iso teşekürler latif:cat::cat:

iso can senden korkulur ne zaman nerden cıkacagın belirsiz zapettin siteyi nere baksam sen olmaski kardeşim:mrgreen::mrgreen:

güzel bir kardeşlik , dosluk örnegi daha teşekürler iso teşekürler latif:cat::cat:

SAĞOL AYDEMİR SİZİDE BEKLERİZ İNŞALLAH

Adana İl Temsilcisi
bari iki latifi birarada bulmuşken aralarına girip bir dilek tutsaydın,isocum:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar