- Konu Yazar
fotoğraf makinasının ayarlarını kardeşlerimin karıştırmasından dolayı bütün resimler kötü çıkmış iyilerini seçmeye çalıştımm ama idare edin canım
Tekteker latif abi ( Akburak1 ) elinde bebek arabası ile bizi karşılıyor:cherry:

Benim motor rahatsız,akburağında kendi rahatsız olduğundan bu gezinin arabayla olması daha uygun oldu

Kardeşim olur kendileri

Latif abi ve tombalak oğlu furkan ne şirin şey yaaa MAşallah

Ufukta kar gören çocukları tutabilene aşk olsun

Sucuk ekmek işinde üzerime adam tanımam diyen latif abinin ateşi tutuşturma çabaları

Latif abinin sarı şekeri,Sudenur MAşallah

Normalde bu fotoyu yayınlamazdım ama çok ısrar etti ,bende kırmıyorummm ,bu foto senin için latif abii,oynadığı oyun,semaver etrafında 7 tur

Közde çaydan sonra közde kahvede hazırlanılıyor,yayla felan ama hizmette sınır yok,latif abi bu işi biliyo

Afacanların ateş sönmesin diye odun toplama çabalarıı

Ortamdan kuşbakışı bi görünüş ( Latif abi-Eşi-Ayshegül-Ben deniz )

Sucuk ekmek partisini duyan ,mt'mizin aç adamı ltf06'da osmaniye yolunu tutmuşş onunla Akburak ( ikiside latif karışmasın ) abiminin tikanının önünde bi fotoğraf çekildik

Ltf06 ve furkan,çocuğun tedirginliği yüzünden okunuyoo,bırak olm yazık çocuğa

Latif abinin nazik daveti üzerine akşam yemeğinide onlarda yemeye karar verdikkk,Hem osmaniyeye kadar gelen latif06'nında karnı doymuş oldu:queen:

Günümüzün güzel geçmesinde emeği olan Latif abi ( AKBURAK1) ve eşine çok teşekkür ediyorumm SAYGILAR
Tekteker latif abi ( Akburak1 ) elinde bebek arabası ile bizi karşılıyor:cherry:

Benim motor rahatsız,akburağında kendi rahatsız olduğundan bu gezinin arabayla olması daha uygun oldu

Kardeşim olur kendileri

Latif abi ve tombalak oğlu furkan ne şirin şey yaaa MAşallah

Ufukta kar gören çocukları tutabilene aşk olsun

Sucuk ekmek işinde üzerime adam tanımam diyen latif abinin ateşi tutuşturma çabaları

Latif abinin sarı şekeri,Sudenur MAşallah

Normalde bu fotoyu yayınlamazdım ama çok ısrar etti ,bende kırmıyorummm ,bu foto senin için latif abii,oynadığı oyun,semaver etrafında 7 tur

Közde çaydan sonra közde kahvede hazırlanılıyor,yayla felan ama hizmette sınır yok,latif abi bu işi biliyo

Afacanların ateş sönmesin diye odun toplama çabalarıı

Ortamdan kuşbakışı bi görünüş ( Latif abi-Eşi-Ayshegül-Ben deniz )

Sucuk ekmek partisini duyan ,mt'mizin aç adamı ltf06'da osmaniye yolunu tutmuşş onunla Akburak ( ikiside latif karışmasın ) abiminin tikanının önünde bi fotoğraf çekildik

Ltf06 ve furkan,çocuğun tedirginliği yüzünden okunuyoo,bırak olm yazık çocuğa

Latif abinin nazik daveti üzerine akşam yemeğinide onlarda yemeye karar verdikkk,Hem osmaniyeye kadar gelen latif06'nında karnı doymuş oldu:queen:

Günümüzün güzel geçmesinde emeği olan Latif abi ( AKBURAK1) ve eşine çok teşekkür ediyorumm SAYGILAR