Gaziantep MT olarak böyle bir organızasyonda bulunmaktan gurur duyduk emegi gecen tüm arkadaşlara başta airman (AHMET ABİ) yusuf_tb5cks(YUSUF) ressam(GURKAN) kardeşime teşekür ederim ufak defek aksamalara ragmen gercekten de güzel bir gundu böyle güzel etkinliklerde görüşmek üzere ...
akburak kardeş sanada teşekürler zahmet edip bizi gelip aldıgın için
TEŞEKÜRLER OSMANIYE KADİRLİ....:cat::rendeer::rendeer::rendeer:
gerçekten gelmeyi çok istedim hatta mersinden mustafa yüksel arkadaşımızla beraber gelecektik..tek motor..ama benim motorun parçaları gelmedi (sağ amartisör arızalı değişecek) pazaertesi sipariş etmeme rağmen gelmedi...gelseydi bizde gelecektik..gerçekten güzel gezi olmuş..resimleri görünce dahada üzüldüm..neyse bidaki sefere artık...ama aklımda var osmaniye mutlaka gelecem o tarafa...önümüzdeki haftalarda...
Dönüş yolunda geçirdiğim küçük kaza haricinde herşey çok güzeldi yapımda emeği geçen bütün arkadaşlara sonsuz saygılar sevgiler:rendeer:
Organizasyonda emeği geçen herkeze teşekkür ediyorum. Çok güzel bir gün oldu.
kazamı geçirdin nerde ne zaman
evt biz müzeden erken ayrılmak zorunda kaldık çünkü içimizdeki adrenalini yükseltemedik dağ yollarında osmaniyeden otobana girip biraz sürat ve teker yaptık o güzel gezinin ardından iyi bir sonuç oldu sevgiler herkese emeği geçen tüm arkadalşlara teşekkürler sağolun uzun zamandan beri böyle bi buluşma olmamıştı .
herkese teşekkür eder motorlarına sağlık dilerim kalabalıkta irtibat kopuklukları olsada güzel bir geziydi:rendeer:
AYDEMİR;848713' Alıntı:Gaziantep MT olarak böyle bir organızasyonda bulunmaktan gurur duyduk emegi gecen tüm arkadaşlara başta airman (AHMET ABİ) yusuf_tb5cks(YUSUF) ressam(GURKAN) kardeşime teşekür ederim ufak defek aksamalara ragmen gercekten de güzel bir gundu böyle güzel etkinliklerde görüşmek üzere ...
akburak kardeş sanada teşekürler zahmet edip bizi gelip aldıgın için
TEŞEKÜRLER OSMANIYE KADİRLİ....:cat::rendeer::rendeer::rendeer:
gerçekten gelmeyi çok istedim hatta mersinden mustafa yüksel arkadaşımızla beraber gelecektik..tek motor..ama benim motorun parçaları gelmedi (sağ amartisör arızalı değişecek) pazaertesi sipariş etmeme rağmen gelmedi...gelseydi bizde gelecektik..gerçekten güzel gezi olmuş..resimleri görünce dahada üzüldüm..neyse bidaki sefere artık...ama aklımda var osmaniye mutlaka gelecem o tarafa...önümüzdeki haftalarda...
çinli kardeşim salton teşekkür ederiz kardeş yine görüşürüz inşallah
Adana-Kadirli yolunda 150-160 ile yattığım bi virajda yattığım cizgide mucur olduğu farkettimm motoru biraz dikktim mucurun yanından geçmek için sonra tekrar yatırdım ama çok açığa almıştım motoru dönemedimm hızımıda kesmek mümkün değildi refuja çarptık artçımın ayağını iki üç kere refuja vurmasıyla geri içeri alabildim motoru sonuç itibariyle artçımın ayağı incidi onun haricinde bişey yokk motorda yatmadııı toparladık Allah Korudu ne yapıyormuşumm bilmediğim yollarda viraja yatmıyormuşumm
yani harbiden tebrik ediyorum kadirlililer tenezzül edip bir cevap yazmadılar klüp nerdedir nasıl kayıt olunur kimler girebilir kimler çıkabili bir kaç sorumuz olacak yukarıda yazdık birşeyler ama pek sallayan yok gezi gezi gezi
ya önce bir büyüyün de sonra yine hep beraber gezelim kardeşim daha kalabalık olalım güzel işe yarar işler yapalım