[Osmaniye - MT]

abi tesekkur ederim inan giderken sen aklıma geldin keske celalettn abide olsa die düşündüm ama zaman kısıtlıydı arabayla gittik bizde.... abicim eger g.antee gidecek olursanız banada haber edin ebnde gelebilirim sizle toplanır gideriz inşallah.abi ole içim acıdı valla senı tek görünce sen oraların adamı degilsin yaa :mrgreen:

len kanka buraya bile girmişsin yazı yazmışsın lennn adana mt hariç her yerde varsınnn olm ne zıpçıktı bi adamsın sen yaaa:queen:

slm arkadaslar ikinizde hoşgeldiniz:):) iso ne haber sen motoru satcanmı??

ii valla ne olsun işşte satmak gibi bi düşüncem varrr sonuçta ii para veren olsan çorabımı bile satarımmm:queen:

o zamananlaşamicez desene:) nese hayırlısı olsn...

ARTIK CUMA GÜNERİ TOPLANIYORZ.... BİLMEYENLER İÇİN BULUSMA YERİ SAATİ: HER CUMA 19.30 DA ŞAHİNTÜRK BİSİKLETİN YANINDAKİ MOTOSİKLET DÜKKANINDA (YUSUFUN DÜKKANI)
İLK BULUSMADAN 2 TANE FOTO

foto129wp1.jpg

foto130md3.jpg

Son düzenleme:
Osmaniye İl Temsilcisi
Ressam kardeş, bende burdayım, beni unutma, olaya biraz geç müdahil oldum ama sitede yeni olduğum için ne nerede çok iyi bilmiyorum, konuyu ancak bulabildim. Selamlar.

Evet sevgili arkadaşlar.Ressam kardeşiminde belirttiği gibi nihayet ilk toplantımızı, bundan böyle de kulüp olarak kullanacağımız işyerimizde yaptık. İlk toplantı olmasına rağmen keyifli bir toplantı oldu. Bu toplantı Kadirli Motorsiklet Kulübünün kuruluşunu oluşturan ilk toplantı da sayılabilir. Toplantıya katılan bütün arkadaşların heyecanı bariz bir şekilde görülüyordu, açıkçası ev sahibi olarak bende çok heyecanlı ve mutluydum. Genel olarak sohbet ortamında geçen toplantıda kurulacak olan kulübün geleceğine yönelik önemli kararlar alındı, motorlardan konuşuldu, çaylar yudumlandı... Çay çok iyi olmamıştı belliki, airman'e "çay nasıl olmuş ahmet abi" dediğimde, "bu kadar kısa sürede yapılan çay ancak bu kadar olur" cevabını aldım. Airman evde misafirlerini bırakıp gelmişti toplantıya o yüzden aramızdan biraz erken ayrıldı. Eğer toplantının o ayrıldıktan sonraki kısmının nasıl geçeceğini bilseydi asla ayrılmazdı... Deli boran mavrası o akşamda ortalığı kırdı geçirdi. Herşeyiyle çok güzel bir toplantıydı, Kadirli motrcularının birliğinin ilk kıvılcımı olması anlamında da çokta önemliydi bana göre. Katılan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum, herkese saygılarımı sunuyorum.

Bu arada tüm inananların mübarek kandilini tebrik ediyor, hayırlıra vesile olmasını diliyorum. Hayırlı Kandiller.

Son düzenleme:
kardesim valla ahmet abi için yengenin yaptıgı gibi olmaz cay tbiki.ama biz ögrenci kesimi için cay mükemmeldi:mrgreen: sende hoşgeldin aramıza ve siteye artık sende aktif olursun inşallah bu sayfada.... görüşmek üzere:rendeer::rendeer::rendeer:

Haaa bu arada şu deli boran manyaktı yarıldım gülmekten :queen::mrgreen:

Osmaniye İl Temsilcisi
Herkese günaydın.. Ressam kardeşim çay için övgüde bulunmuşsun, teşekkür ederim.Hakikaten çayda bir eksiklik vardı ama inşallah en kısa sürede kulübümüze çay takımı, piknik tüpü falan alıp herkesin "mmmmhh,çay güzel olmuş, elinize sağlık" diyeceği çaylar demleriz, sanırım o çayın tadı tüp yerine ketıl kullanmamız nedeniyle öyle oldu. Bundan sonra elbette burdayız kardeş, burayı bir bulduk, kaybedermiyiz bir daha.Kovsanız bile gitmem artık:cherry:

Kardeş bu arada deli boran fırtınası her hafta farklı bir macerayla devam edecek... Hatta ben forumda "MAVRA KÖŞESİ" isimli bir konu açmayı düşünüyorum. Hani bir zamanlar ilkokulda okutulan, çöp adam "CİN ALİ" vardı ya, tıpkı onun gibi "DELİ BORANIN MACERALARI" olacak mavra köşesinin içeriği. Konuyu açıp yazmaya başladıktan sonra dileyen yalnızca okuyup tebessüm eder, kahkaha atar her neyse, dileyen hayallerinin sınarlarını zorlayarak katkıda bulunur...

19.10.2007 Cuma günü yeniden bir araya gelmek dileğiyle, hoşçakalın.
Bu arada MONDİAL MCT 250 satıldı ve iş yerinde de ciddi değişiklikler yapıyoruz. İnşallah belli bir süre sonra tam kulüp havasına sokmaya çalışcam, sizinde değerli katkılarınızla tabiki. (yanlış anlaşılmasın manevi katkıdan bahsediyorum haaa)
Hadi kalın salıcakla.

bu arada arkadaşlar herkese selam OSMANİYE MOTOR SPORLARI SPOR KULÜBÜ nü kurduk haberiniz olsun yani artık bi derneğimiz var.

Osmaniye İl Temsilcisi
Akburak1 OSMANİYE MOTOR SPORLARI KULÜBÜ'nün kurulmuş olduğu bilgisini bizlere ilettiğin için şahsım ve kadirli ekibi adına teşekkür ediyorum. Bu bizim için çok sevindirici bir haber, inşallah biz de en kısa sürede kulüp olcaz. Sonrasında çok güzel organizasyonlara imza atacağımıza inanıyorum, birlikte güzel işler yapcaz inşallah.

Akburak1 OSMANİYE MOTOR SPORLARI KULÜBÜ'nün kurulmuş olduğu bilgisini bizlere ilettiğin için şahsım ve kadirli ekibi adına teşekkür ediyorum. Bu bizim için çok sevindirici bir haber, inşallah biz de en kısa sürede kulüp olcaz. Sonrasında çok güzel organizasyonlara imza atacağımıza inanıyorum, birlikte güzel işler yapcaz inşallah.

inşallah bekleriz sizleride

Osmaniye İl Temsilcisi
Arkadaşlar yarına bir randevu ayarlayıp, kulüp olarak Kaymakam bey'i ziyaret ederek, kurulacak olan kulübün amaç ve kapsamı, yapılacak çalışmalar ve etkinlikler hakkında bilgi verelim, hem kaymakam beyle tanışalım, hem de çalışmalarımızda Kaymakam beyin desteğini isteyelim diyorum ne dersiniz, lütfen görüşlerinizi bildirin. Ben forumu sürekli kontrol edip kimlerin okuduğunu takip edcem, forumdan bilgi alamayan arkadaşlara telefonla ulaşmaya çalışcam.

dostum valla iyi olur ama ilk önce kendi aramızda bir toplanalım istersen.konustuktan sonrada karar alıp gideriz bu benim fikrim tabiki.

yaw kaanın niçkinden yazmısım kususra bakma ben reşit:)

Son düzenleme:
ula kaymakam beye bile virüsü bulaştırdık ya helal bize hehe:mrgreen::p

adamın ruhundaki çocuğu açıga çıkardık.
sanırım ilk bayramdan sonra ilk işi bir 125'lik almak olacak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam ArkadaŞlarr Ya Unuttnuz Benİ Yaaa Latİf Abİİİ Mujde İÇİn TŞk Edrizz ArkadaŞlar Bayraminiz MÜbarek Olsunnnn GÖrÜŞmek Üzreeeeeee

selo seni unutan senin gibi olsn:mrgreen: öper ben senii Herkesin bayramı mübarek olsun dualarınız kabul olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar