Ressam kardeş, bende burdayım, beni unutma, olaya biraz geç müdahil oldum ama sitede yeni olduğum için ne nerede çok iyi bilmiyorum, konuyu ancak bulabildim. Selamlar.
Evet sevgili arkadaşlar.Ressam kardeşiminde belirttiği gibi nihayet ilk toplantımızı, bundan böyle de kulüp olarak kullanacağımız işyerimizde yaptık. İlk toplantı olmasına rağmen keyifli bir toplantı oldu. Bu toplantı Kadirli Motorsiklet Kulübünün kuruluşunu oluşturan ilk toplantı da sayılabilir. Toplantıya katılan bütün arkadaşların heyecanı bariz bir şekilde görülüyordu, açıkçası ev sahibi olarak bende çok heyecanlı ve mutluydum. Genel olarak sohbet ortamında geçen toplantıda kurulacak olan kulübün geleceğine yönelik önemli kararlar alındı, motorlardan konuşuldu, çaylar yudumlandı... Çay çok iyi olmamıştı belliki, airman'e "çay nasıl olmuş ahmet abi" dediğimde, "bu kadar kısa sürede yapılan çay ancak bu kadar olur" cevabını aldım. Airman evde misafirlerini bırakıp gelmişti toplantıya o yüzden aramızdan biraz erken ayrıldı. Eğer toplantının o ayrıldıktan sonraki kısmının nasıl geçeceğini bilseydi asla ayrılmazdı... Deli boran mavrası o akşamda ortalığı kırdı geçirdi. Herşeyiyle çok güzel bir toplantıydı, Kadirli motrcularının birliğinin ilk kıvılcımı olması anlamında da çokta önemliydi bana göre. Katılan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum, herkese saygılarımı sunuyorum.
Bu arada tüm inananların mübarek kandilini tebrik ediyor, hayırlıra vesile olmasını diliyorum. Hayırlı Kandiller.