[Osmaniye - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selamun Aleykum ArkadasŞlarrr Bayramin Ucuncu GÜnÜ Yanİ Pazar GÜnÜne Mersİn Gezİsİ YapacaĞiz ArkadaŞlarr Gelmek İsteyen ArkadaŞlarimiz La Beraber İyİ Bİr GÜn Gecİrmek İsterİz Bİlgİlerİnİze Arz Ederİm İrtİbat İÇİn Sİzlerİ Beklİyorum

Selam Arkadaşlarr Bayramin üçüncü Günü Yani Pazar Günü Mersine Gezi Düzenliyoruz Gelmek Isteyen Arkadaşlarla Iyi Bi Gün Gecirmek Dileğiyle Hepinizi Bekliyoruzz Irtibat Için Bekliyorum Iyi Günler

Son düzenleme:
Serkancığım gezi işini bayramın ikinci günü yani 14 Ekim Cumartesiye ayarlayabilirsek daha iyi olmaz mı? Senin planladığın günün hemen ertesi çalışma başlıyor. Benim gibi size göre 150 km uzaktan gelecek birisi için yorucu olur galiba sanırsam:queen:Yine de sen bilirsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abİm Bende Cumartesİ Oyle DÜŞÜndÜm Ama O Hafta Mİlletİn AŞiri DÜĞÜnÜ Var Onlari DÜŞÜndÜĞÜmden Pazar GÜnÜ DÜĞÜn Zaten Bİter Kimse Gitmez Dİye Pazar Dİye DÜŞÜndÜm Ama Yİnede Sİz Bİlİrsİnz Ben Cumartesİde Gelİrim ArkadaŞlar Buyrun Gelİn Motorsiklet KardeŞİlİĞİmzİ Bu Sayede PekİŞtİrİr TaniŞmiŞ Oluruzz...

eweeeeett ilk defa ben bir gezi raporu yazmadım helal bee demek herkes ölmemiş:cherry: yaw abı sen tahınini osmanıyeye aldırsana bee oradan gelıp gitmek zor oluyor hem bizde hep beraber olurduk senıde cok sevdik.
ben o gun için sonere soz verdım kaanla beraber konyaya gitmeyi düşünüyoruz eger o iş olmazsa memnuniyetle size katılırım....
Yaw şu işe bak adam tee reyhanlıdan gelıyor 150 km yolu tepip biz buradan adamları45 km götüremiyoruz way aq yaa:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abİm Sİz Bİlİrsİn Zz Yİnede Sonrada Gİtsek Olurrrr O Zman Herkese Haber Veririz

ya siz işinize bakın millete kalırsa olmuyor ben onu cok ıyı bılıyorum.ama yok beraber gidelımmılla dersen o zaman erteleyebiliriz

Merhaba Arkadaşlar

Osmaniye merkezli bir iftar yemeğine ne dersiniz hem tanışır sohbet ederiz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
banada uyarr arkadaşlarrr neden olmasın ama ben dün gece merdivenden düştüm sahurdaa ne yapcam bilmiyorummmm

kardes sana cok gecmiş olsun.kafana takma buluruz bir yolunu hele sen bir iyileş sorun degil gerisi

Gaziantep İl Temsilcisi
merhaba arkadaşlar bu hafta sonu Gaziantep mt adanada iftar yapacak siz osmanıyeli arkadaşlarida görmek isteriz aramızda antep mt adanaya servisle gidecektır yanı motorsuz bizimle bulunmak istiyen arkadaşlari osmanıyeden alip sonra tekrar biraka biliriz....

ahmet abi bir organıze et ortamıda katılın bize ressam kardeş bak tanişmak için iyi fırsat...

davetinize teşekkür

Gaziantep MT'nin bu kibar davetine teşekkür ederiz.

Ali bey ben arkadaşlarla brifing yapayım haber veririm.

arkadaşlara selam.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ressam TŞk Edrim Yaaa Tek Uzuntum Djcelals Abime BoŞ Bİrİ Olarak Yuzum Kara Cikmak Iztemiyorum Ama Ne YaPsam Bilmiyorummmm

ArkadaŞlar Davetİnz İÇİnde Cok TŞk Ederim

Son düzenleme:
arkadaslar yeni gordum mesajı arkadastan aydemirin telini aldım arayacam yarn belli olur gidip gitmeyecegm.hoşcakalın

merhabalar pazar günü antep ve adana mt ile yaptıgımız iftar yemegi ellerine saglık anteplii arkadasların harıkaydı :mrgreen:

dscn1770jl0.jpg

dscn1768vr4.jpg

dscn1753zg3.jpg

dscn1754wt8.jpg

dscn1755zu0.jpg

dscn1758ar7.jpg

dscn1759ys0.jpg

dscn1760it0.jpg

dscn1761ng8.jpg

dscn1762mt5.jpg

dscn1765tx1.jpg

dscn1766uw2.jpg

dscn1767hi5.jpg

dscn1772br3.jpg

dscn1775np7.jpg

dscn1777bz7.jpg

dscn1778dm6.jpg

dscn1779xa5.jpg

dscn1784bc8.jpg

dscn1785bm8.jpg

dscn1786hy2.jpg

dscn1787dn2.jpg

dscn1789qz5.jpg

Son düzenleme:
adana dan selamlar son foto cok tatlıydı beeaaahhh herkesi tebrik ediyorum:cat:

biraz motor görgüsüzleri gibi olduk her motorun üstünde resim çektirmişiz.:queen::queen::queen:

emeği geçenlere teşekkürler.:rendeer:

olsun yaw ben yetişemedim o kısma bende olsam kesin cektırırdim bi foto hayabusanın tozunu evinde saklayan bile var biz resim çektirsek çok mu:)

walla haklısınız.o motarda da çektirilir ama:) ahmet abi aslında senin fotoları eklemeyecektim ama soradan neyse dedim neden dieceksin arkadas karizmaya baksana sitede bitane de olsa kız varsa onuda sen kapacan yaaw olmaz ama:queen::queen::rendeer:

Ressamcığım o ne güzel poz öyle. Hayabusanın üzerinde ne güzel duruyorsun, yakışmış, inşallah günün birinde sen de alırsın:cherry: İmrendim doğrusu. Bu arada götürmüşsünüz kebapları, boğazınızda düğümlenmedi mi yerken? İnsan biraz da burada yalnız başına kalan biraderini de düşünür:p
Serkan sen in hayabusanın üzerinden kardeşim. Sen de benim gibi tüy sikletsin, Allah korusun, uçarsın üzerinden:queen:
Bu arada biz de buradaki arkadaşla pazar günü bir çılgınlık yapalım dedik ve iftarı dağlarda yapalım diye planladık. Aldık yanımıza iftar malzemelerini, ver elini dağlara. Ama, yetişemedik gitmek istediğimiz yere ve ancak Kırıkhan'ın çıkışındaki çamlıkta iftar yaptık. Güzel bir akşam oldu.
Bayramdan sonraki bir zamanda da arkadaşla Kilis'e, oradan da Gaziantep'e gitmeyi düşünüyoruz.
s3010004qp7.jpg

By djelals at 2007-10-02
s3010002ux3.jpg

By djelals at 2007-10-02
s3010001da7.jpg

By djelals at 2007-10-02
s3010003ai1.jpg

By djelals at 2007-10-02

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar