[Osmaniye - MT]

Ressam kardeşim bulunduğun yerde bilgisayarmı yok,yaz 2 satır haftada birde olsa. KENDİNİ ÖZLETME YAHU. :mrgreen:

:):):) ya bilgisayar tabi var ama ben 2-3 gunde bir girebiliyorum nete kusura bakmayın ..... aşkalemi biliyorsun buraları desene:) abi şimdi öyle bir soguk var anlatamam g...t kesiyor allah canımı alsın soguk bana motoru unutturdu yaawww:cherry: :cherry: :mrgreen: motor resimleri ise olabilir bunu hiç düşünmemiştim valla iyi oldu bak bir iki yere yapayım:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kardeş kar yağdıysa kızağa bin... aynı heyecanı tadarsın :mrgreen:

len sen orada motosikletinle gezerken ben de kayak yapacam palandökende nası ama size fotoları gösteririm heheheee:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Son düzenleme:
sen ne yaptın yahu 1 hafta uzaklaştırma almışsın... üzüldüm vallahi. kurallara dikkat et. sıkma canını haftaya burda görelim seni... :cat:

uzaklaştırma ne iş yahu hemde seningibi sanat sever bir dostumuzu...:farao:

sen ne yaptın yahu 1 hafta uzaklaştırma almışsın... üzüldüm vallahi. kurallara dikkat et. sıkma canını haftaya burda görelim seni... :cat:

ya dimi ama sanat sever arkadaşımız ı banlayı vermişler :queen: :queen: önüne galene floodlama yapmış :rendeer:

reşit ne oldu nerelerdesin ceza bitti hala yoksun??? osmaniye sensiz olmaz

selamlaaaaaaaaaaarrr
cezam bitti koğuş çok kötüydü bee:mrgreen: :mrgreen: yaww hemen bamladılar beni kardesim olmazki ama nezamandır uyeyiz bu siteye kırıldım allah canımı alsın mt yeee:):):):) eee nasılsınız arkadaslar görüşmeyeli ... bayrama geliyorum memlekete motorumu cok ozledim yawww heheheee sizleride tabiii
bu arada sagolun boş bırakmadıgınız için

hemşo be bayramda gelsem gezerdik ama yaza kaldı artık ..daha çok gezecez senle ama

reşit kar motorları var. erzurumda mutlaka vardır. palan dökene gidersen bin resimlerinide yolla. :)

reşit kar motorları var. erzurumda mutlaka vardır. palan dökene gidersen bin resimlerinide yolla. :)
ewet gecen yıl ben kullanmadımda arkasına bındım senın motor nekii canavar bunlar bee resmen ucuyor hemde yokus yukarıı hayvani bişeymiş bu sen deyince hatırladım hayabusa kimin vallah:)

]

Son düzenleme:
ben geldim ama siz yoksunuz bu seferde beylerr :):):):) nasılsınız arkadaslar

ulan reşit sana çok güldüm bak benıde banladılar ulan ne dadamsın nezaman senle dalga geçsem başıma bişe gelıyor korkmaya başladım valla senden:queen:

Ressam kardeşim sl 150 den memnunum bana yetiyor şimdilik en azından scooterımdan iyi :) havalar soğuk diyemidir nedir bi gezi yapamadık çok şey kaçırmıyorsun üzülme. adana mt aktif oldukça. :cat:

ulan reşit sana çok güldüm bak benıde banladılar ulan ne dadamsın nezaman senle dalga geçsem başıma bişe gelıyor korkmaya başladım valla senden:queen:

olum sana demıstım bak geçen motoru caldırttım yagmur yagdırdım simdide ban yedirttim hayırlı olsun ve dahada bıtmedi benim le ugrasama davranma yakarım heheheheeeee:):):):):)

slm arkadaslar nasılsınız yaa su an istanbuldayım istanbuldakı arkadaslara yazdım durun bakalım onlarda bizim kadar misafir severlermi :):):):)

vallahi bizler hep aynı be reşit. sen neler yapıon? hani kar motoruyla resim çekilip gönderecektin...! neyse istanbulda fazla gezme git okuluna derslerin başına :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar