[Osmaniye - MT]

günaydın

bütün dostlar günaydın
yaz geldi, biraz hareketlenelim.
herkese allah kolaylıklar versin.
kazasız günler.

Adana İl Temsilcisi
sevgili dostlarım:
ADANA ve CEYHAN GRUBU olarak,21-22-23 NİSAN'da-YUMURTALIK/ZEYTİNBELİ'nde KAMP düzenlemiş bulunuyoruz.NİSAN SONU OLDUĞU İÇİN,muhtemelen havada çok güzel olacak,katılımda o oranda çok olacak.hadi bakalım,çadırları,uyku tulumlarını kapın gelin.denize girmek isteyen,balık tutmak isteyen,kafa dinlemek isteyen,kamp yapmak isteyen ve rüzgar sevdalılarıyla beraber olmak isteyen tüm dostlarımıza kampımız açıktır.tamamen doğal bir ortam,sıfır deniz.bekliyoruz.
kampta elektrik bile yoktur,ışıldakları,kafa lambalarınızı almayı unutmayın.:)

http://www.hizliupload.com/pt-MIPA.html]
dt-MIPA.jpg

Nerdesiniz arkadaşlar
bizde hanımla gezmeye başladım

gezi

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------

gezi

herkese günaydın
cuma günü niğde - kayseri - kırşehir - nevşehir turum var.
inşallah kazasız ve belasız gecer.

gezi

günaydın
1620 km gezi güzel geçti.
niğde-yeşilhisar-yahyalı-kayseri-talas-kırşehir-kayseri-yeşilhisar-niğde-ve osmaniye
sadece teker problemi oldu. o da önemli değildi ama bir türlü motor tekerini tamir eden tamirci bulamadım.

Anlaşılan osmanıyede motorcu kalmamış şimdi Pazartesi oradan geçerken benımle kım çay içim beyni karsilayacak gezimin bır ayağı osmanıyeden geçiyor arkadaşlar 7000 km kat edip osmanıye de motorcu görmemek olmaz

Şuan Osmaniye/Fakıuşağı'nda (Üniversitenin kurulu olduğu yer) benim kaldığım apartın önüne (Rüya Apart) 5 tane racer tipi motorcu geldi.
Park ettiler biraz konuştular, CJ model bir Jeep marka Jip de geldi, biraz durdular ama şuan görünmüyorlar, motosikletler burada hâlâ.

Aşağı indim, konuşacaktım ama konuşamadım. :pale: Gitmişler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar