ortaköyden motosiklet manzaraları

bugün şöyle ortaköye doğru bir açılayım dedim, hava günlük güneşlik, insanın kanı kaynıyor, gezerken bir yerde çok güzel motorlar gördüm, ee dedim bari bunları resmedeyim, umarım sizde beğenirsiniz...:)

çok güzelmiş vespa. teşekkürler önder :)

231ew.jpg

fiyatları ne kadardı aklında kaldıysa dostumm.. vmax ve vespaya bayıldım gercekten... bide vidaadam a :)

tdm 15 ytl idi sanırım, vmax 20 ytl idi, vespada 20 civarıdır, öbürlerini bilemiycem ama onlarda boyutuna göre fiyatı artıyor...saygılar

güzel gezmişsin:queen: manzaralar güsel paylaşım için teşekkürler:queen:

bi gidip alayım... saol dostum paylastıgın icin.. çalışma masamda guzel durucaklar :cat:

ya dostum çok saol bunlar çok güzel paylaştığın için teşkürle::bounce:

valla gerçeğini alamadık bari bunladan alalım diyorum .. nediyorsunuz arkadaşlar:queen:

bu arada bu fotoğraflar hangi makine ile ve ayarlarda çekildi paylaşırsan çok sevinirim. bende fotoğrafla ilgileniyorum..

öyle özel bir makineyle çekilmedi hocam, altı üstü HP PHOTOSAMART M407 digital fotoğraf makinesi, geneli macro modunda çekildi, diğer ayarlar otomatik ayarları idi, sadece bir kaçında gölgede kalanların aydınlık modu arttırıldı o kadar, ama makine dediğim gibi sade 4.1 megapiksel bir makine...saygılar

gcc_ondr' Alıntı:
öyle özel bir makineyle çekilmedi hocam, altı üstü HP PHOTOSAMART M407 digital fotoğraf makinesi, geneli macro modunda çekildi, diğer ayarlar otomatik ayarları idi, sadece bir kaçında gölgede kalanların aydınlık modu arttırıldı o kadar, ama makine dediğim gibi sade 4.1 megapiksel bir makine...saygılar

benim makinem seninkini döver önder. :p

haklısın yılmaz, senin çene benimkini nasıl döverse, senin makinede benim makineyi öyle döver:p :queen:

gcc_ondr' Alıntı:
haklısın yılmaz, senin çene benimkini nasıl döverse, senin makinede benim makineyi öyle döver:p :queen:

çene mi.:p konuş diye yalvarırlar bana yav. o kadar sessizim. nerden çıkarıyorsunuz bunları bilmiyorum. :queen:

başlığın içine ettin yılmaz deme sonra:cherry:

abi harika bunlar ya.. ilk görüşte gerçek sanmıştım.. :cat: istanbula yolum düştüğünde ilk işm bunlara bakmak olacak.. :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar