- Motosikleti
- Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bir karara varmıştım ancak elimdeki motorun süpriz problemlerinden dolayı bütçemi şu anlık avukat ve dava ücretlerine ayırmam gerekti. Olaylar durulduğunda tekrardan bütçemi toparlayabilirsem şu an için kararım sıfır km CF Moto 650MT veya 700CLX. İkinci el motosiklet almaya elimdeki Dominar’la yaşadıklarımdan sonra sıcak bakamıyorum, tercihimi sıfırdan yana kullanacağım. 250-260 bin lira bandında alabileceğim en mantıklı sıfır motosikletleri ise bu ikisi olarak görüyorum. Tabii ki riskler mevcut, ancak her şeyiyle benim elimden geçmiş bir motor olmasını tercih edeceğim sanırım.
Bütçemi artırabildiğim takdirde seçeneklerim arasına düşük kilometrelerde 650 Versys de giriyor, ancak o şimdilik geri planda. En sıcak olduğum model hem uzun yol rahatlığıyla hem de stok modelinde Shad çantayla gelmesiyle 650MT.
2 haftadır şehir içinde XPulse 200 kullanıyorum, yüksek motor keyfi kesinlikle başka bir şey benim içinKazancım biraz belirsiz, o yüzden her an her şey olabilir diyerek şimdilik bu işi rafa kaldırıyorum. Nasip olursa önümüzdeki 2-3 ay içerisinde yeni motoruma kavuşacağım inşallah
![]()
Dominar'da yaşadığınız sıkıntıdan sonra bu sefer de çinli motora niyetlenmenizi büyük cesaret olarak görüyorum.