- Konu Yazar
Öncelikle Merhabalar Arda abinin Prohel mont ihtiyac sahibine başlıgındaki konusuna cevap atarak
arda abiye durumumu anlattım istanbuldayım ögrenciyim ve zor şartlarda motosiklet kullanıyorum diyerek msj atmıştım
arda abi sagolsun derdimi dinledi ve güvenerek bana inanarak montunu (sıfır mont) bana hediye etti
bu örnek davranışını hiç bir zaman unutmayacagım, benim için cok anlamlıydı bu yaptıgı .. hepimiz içinde bu örnek olmalı davranışı
ARDA KARACAYA BURADAN COK TEŞEKKÜR EDERİM iyiliğini asla unutmam ..
montu değiştirirsem yada okulum bitince motorumu değiştirirsem montu tekrardan buradan ihtiyac sahibine ben kendim yollayacagım..
bundan sonra fazla neyim varsa maddi bir amac gütmeyerek site üzerinden birilerinin yardımı için gönderecegim..
arda abinin yaptıgı bu örnek davranış için tekrar ona teşekkür ediyorum
bunu motosiklet kullancıları olarak yapalım yardım edelim arkadaşlarımıza
arkadaşlarımız maddi durumları olmadıgı için korumasızlıktan zarar gelmesin..

arda abiye durumumu anlattım istanbuldayım ögrenciyim ve zor şartlarda motosiklet kullanıyorum diyerek msj atmıştım
arda abi sagolsun derdimi dinledi ve güvenerek bana inanarak montunu (sıfır mont) bana hediye etti
bu örnek davranışını hiç bir zaman unutmayacagım, benim için cok anlamlıydı bu yaptıgı .. hepimiz içinde bu örnek olmalı davranışı
ARDA KARACAYA BURADAN COK TEŞEKKÜR EDERİM iyiliğini asla unutmam ..
montu değiştirirsem yada okulum bitince motorumu değiştirirsem montu tekrardan buradan ihtiyac sahibine ben kendim yollayacagım..
bundan sonra fazla neyim varsa maddi bir amac gütmeyerek site üzerinden birilerinin yardımı için gönderecegim..
arda abinin yaptıgı bu örnek davranış için tekrar ona teşekkür ediyorum
bunu motosiklet kullancıları olarak yapalım yardım edelim arkadaşlarımıza
arkadaşlarımız maddi durumları olmadıgı için korumasızlıktan zarar gelmesin..