Örnek Davranışı için ''Forum Üyemiz Arda_Karaca '' ya Teşekkür Ederim

Öncelikle Merhabalar Arda abinin Prohel mont ihtiyac sahibine başlıgındaki konusuna cevap atarak
arda abiye durumumu anlattım istanbuldayım ögrenciyim ve zor şartlarda motosiklet kullanıyorum diyerek msj atmıştım
arda abi sagolsun derdimi dinledi ve güvenerek bana inanarak montunu (sıfır mont) bana hediye etti
bu örnek davranışını hiç bir zaman unutmayacagım, benim için cok anlamlıydı bu yaptıgı .. hepimiz içinde bu örnek olmalı davranışı
ARDA KARACAYA BURADAN COK TEŞEKKÜR EDERİM iyiliğini asla unutmam ..
montu değiştirirsem yada okulum bitince motorumu değiştirirsem montu tekrardan buradan ihtiyac sahibine ben kendim yollayacagım..
bundan sonra fazla neyim varsa maddi bir amac gütmeyerek site üzerinden birilerinin yardımı için gönderecegim..
arda abinin yaptıgı bu örnek davranış için tekrar ona teşekkür ediyorum
bunu motosiklet kullancıları olarak yapalım yardım edelim arkadaşlarımıza
arkadaşlarımız maddi durumları olmadıgı için korumasızlıktan zarar gelmesin..

bUDUR iŞTE,
uMARIM hAYATIN bOYUNCA bU gÜnleri unutmazsın Ve düşüncelerin değişmez,

1.2.38. "Taziye / Tebrik / Kutlamalar" ve "Onlar Hep Bizimle Birlikteler" forumları haricinde kişiye özel başlık açamazsınız, mesaj yazamazsınız. Bu gibi durumlarda ilgili kişiye özel mesaj göndermelisiniz.
Kural ihlali var :p

Ne demişler: İyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir.

Verene de; alana da, 'Allah razı olsun' diyorum.

1.2.38. "Taziye / Tebrik / Kutlamalar" ve "Onlar Hep Bizimle Birlikteler" forumları haricinde kişiye özel başlık açamazsınız, mesaj yazamazsınız. Bu gibi durumlarda ilgili kişiye özel mesaj göndermelisiniz.
Kural ihlali var :p
moderatörlere rica ediyorum oraya taşısınlar ..
başlığı silmesinler lütfen
bu örnek davranışı hepimiz görelim istedim.. ama yanlış yere actık sanırım

Böyle güzel bir davranış için kuralların dışına çıkılabilir. :cat:

Bugüne kadar yaşadığım her yerde mahallemizin öbür ucundaki dayı ile bile çay içip tavla oynardım. İstanbul öyle bozuyorki insanı, 11 yıllık alt komşumun adını evine paket getirenlerden öğrenmiştim.

Yıllardır selam verdiğim kişiler sanki role girmişim gibi bakıyor. Bahşiş bırakmadığın yerlerde malzemeden çalınıyor...

Öğrencilik kolay değil, banada okulumda yardımcı olan arkadaşlarımı hiç unutmadım, sonrasında da elimden gelen yardımı aynı şekilde aktarmıştım okulumdaki ihtiyaç sahibi arkadaşlara.

Okuldan koptuğum günden beridir böyle bir davranışla karşılaşmadım. Bazı hisler az da olsa unutturulmuş bana, insanı bencilliğe sürükleyen, hatta zorlayan genel düzen tarafından ki, çok normal bir davranış olmasına rağmen tuhaf geldi :pr::pr::pr:

Bu aşık olduğum şehri terk edersem sebebi bu olacak, başka hiçbirşey değil :pale:

Bu güzel davranışların ölmediğini bize tekrar hatırlatan Arda arkadaşımıza bende teşekkür ederim. Seninde böyle bir davranışı aklından silmemeni ümit ediyorm. Güle güle kullan :) :rendeer:

Ben de arkadaşı davranışından dolayı tebrik ederim. Gerçekten örnek bir davranış. Ceketinizi güle güle kullanın... :)

Böyle güzel bir davranış için kuralların dışına çıkılabilir. :cat:

Görkem bey aslında mt adına bir hesap oluşturulup, dileyen arkadaşlarımız yardım da bulunarak, ihtiyaç sahiplerine kask, mont, eldiven gibi ürünler sağlayabiliriz diye düşünüyorum. Bu davranışımızı diğer arkadaşlarımız da destekleyeceğini düşünüyorum...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:57 ----------

zor şartlarda okuyorum
zor şartlarda motosiklet kullanıyorum
böyle iyilikleri asla unutmam
cok makbule geçti

Tsubasa, senin eldivenin var mı kışlık? Bir yardım da benden gelsin sana ne dersin?

Görkem bey aslında mt adına bir hesap oluşturulup, dileyen arkadaşlarımız yardım da bulunarak, ihtiyaç sahiplerine kask, mont, eldiven gibi ürünler sağlayabiliriz diye düşünüyorum. Bu davranışımızı diğer arkadaşlarımız da destekleyeceğini düşünüyorum...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:57 ----------

Tsubasa, senin eldivenin var mı kışlık? Bir yardım da benden gelsin sana ne dersin?

motosiklet uygun eldivenim yok , kışın sadece kar eldiveni giyiyorum...
Bugüne kadar yaşadığım her yerde mahallemizin öbür ucundaki dayı ile bile çay içip tavla oynardım. İstanbul öyle bozuyorki insanı, 11 yıllık alt komşumun adını evine paket getirenlerden öğrenmiştim.

Yıllardır selam verdiğim kişiler sanki role girmişim gibi bakıyor. Bahşiş bırakmadığın yerlerde malzemeden çalınıyor...

Öğrencilik kolay değil, banada okulumda yardımcı olan arkadaşlarımı hiç unutmadım, sonrasında da elimden gelen yardımı aynı şekilde aktarmıştım okulumdaki ihtiyaç sahibi arkadaşlara.

Okuldan koptuğum günden beridir böyle bir davranışla karşılaşmadım. Bazı hisler az da olsa unutturulmuş bana, insanı bencilliğe sürükleyen, hatta zorlayan genel düzen tarafından ki, çok normal bir davranış olmasına rağmen tuhaf geldi :pr::pr::pr:

Bu aşık olduğum şehri terk edersem sebebi bu olacak, başka hiçbirşey değil :pale:

Bu güzel davranışların ölmediğini bize tekrar hatırlatan Arda arkadaşımıza bende teşekkür ederim. Seninde böyle bir davranışı aklından silmemeni ümit ediyorm. Güle güle kullan :) :rendeer:
saolasın güzel dilekleriniz için
istanbulda ögrenci olmak kadar zor bişi yok..
insanlık ölmüş .. burs veren yok, kime gitsem kriz var diyip geçiştiriyor..
yazın eşek gibi afedersiniz calışıp kışın okumaya calışıyorum
1 motosikletimi sattım istanbulda geçim sıkıntısı yüzünden..
bana iyilik yapan kimseyi unutmam..
bende inşallah okulum bitince bu iyilikleri geri ödeyecegim..
ihtiyac sahiplerine yardım edecegim hiç bir maddi amaç gütmeden

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arkadaşı güzel davranışı için kutlarım.....

İşallah bir çok arkadaşa örnek yeşkil eder...
:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Budur işte ADAM gibi güzel bir ADAM dan
güzel bir kardeşe
mükemmel güzellik )
hayırlı olsun.

Motosikleti
Honda sh125
Helal olsun ALLAH her ikinizinde gönlüne göre versin ..örnek alınacak bir davranış. Elinde olan olmayana yardımcı olursa guzel olur.

Öncelikle Sonpole teşekkür ederim yorumlarınız için teker teker
cok mahcup oldum bu güzel davranışlarınıza

tusubasa montunu güle güle kullan. Hayırlı olsun. Örnek davranış. Mt yardımlaşma :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar