- Motosikleti
- NC 750 xdct Norden 901
senin zekana göre Atatürk padişaha kafa tutup milli mücadele için kongreler toplantılar örgütlenme yapmamalıydı ki padişah ne isterse o olsun osmanlının halkını kurtarıp Türkiye Cumhuriyetini kurmamalıydı dimi
"memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler" yani diyorki iktidar sahipleri her zaman vatanı milleti düşünmezler
ne diyeyim Allah akıl fikir versin :farao::farao:
Yani Atatürk ün yaptığı işle deniz gezmişin yaptığı işi bir tutuyorsan artık pes derim..
Deniz gezmişi ülkenin kurtuluşu için silahlı örgüt kurması normalgörürken ülkücülerin bunun karşısında durması terörizm yada faşizm mi oluyor. 70 li 80 li yıllarda insanlar birbirine işte bu zihniyet sayesinde kırdırıldı. sağcısı dedi bu vatan benim solcusu dedi bu vatan benim gerisi faşist öyleyse haydi öldürelim sonuç 12 eylül caaaart geçtimi iki tarafada.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------
Vatan uğrunda darağacına gidenlerin vatanıdır, deniz gezmiş benim gözümde bir kahraman ve canice idam edilmiştir.
https://www.sozcu.com.tr/2017/gunun-icinden/deniz-gezmis-kimdir-neden-idam-edildi-1704850/
Oku biraz fatih oku sadece