Ağzını za yüreğinize sağlık yolunuz açık olsun . Allah utandirmasin
Yaşadık birlikte bir hakikatı.
15 Temmuz işte bunun ispatı..
Benimsemeyin dinsiz tarikatı
15 Temmuz işte bunun ispatı .
Elbet az ,silahsız gelemezsiniz..
Bu milleti asla yenemezsiniz..
Bir daha yüz sene denemezsiniz.
15 Temmuz işte bunun ispatı..
Benden fazla dinim, vatanım derdi...
Secdeden secdeye devam ederdi.
Vatanı çukura bir iti verdi.
15 Temmuz işte bunun ispatı.
Salalar,ezanlar dolu bir gece.
Ölmeden diriliş yolu bir gece.
Kesilen ihanet kolu bir gece
15 Temmuz işte ispatı.
ORHAN AFACAN
14.7.2018 İZMİR
Not.VATAN ŞİİRLERİ adı ile ilk şiir kitabımı baskıya verdim.ilgi ve alakanıza beklerim selamlar
1 mayıs benim doğum günüm.
Eee ahmet bey bazıları padişahım çok yaşa diye haykırır bazıları ise isçinin emekçinin bayramı diye türküler soyler.
Sen şimdi yazsaydın 1 mayıs,deniz gezmiş, neydi birde ekmek almaya giden falan.. falan bak ne kadar rağbet görürdü.
Sen şimdi yazsaydın 1 mayıs,deniz gezmiş, neydi birde ekmek almaya giden falan.. falan bak ne kadar rağbet görürdü.
o günde sırf bu adamlar İslami yaymaya çalışıyor diye dusmandilar.
bu nasıl bir kin nasıl bir öfke ki hem deniz gezmiş gibi bir vatansever ve amerikan emperyalizmine karşı duran birine aşşağılayıcı bir üslup hemde 15-16 yaşlarında ölmüş bir çocuğa ekmek almaya giden falan diye hor görme
sonuçta bu insanlar öldü öldü
yakınlarınız öldüğünde de böyle düşünceler içindeyseniz bilemem tabi
yazık oldu son 20 senede bu ülkeyede insanlarınada bizi çoktan bölmüşler farkında değil sadece millet
orhan abi affına sığınarak;
ekmek almaya giden Berkin ELVAN .
kendisi hukuki olarak çocuk statüsündedir.
kıyas yapmak isterseniz filistinde öldürülen çocuklardan farkı yoktur
ya da
egede karaya vuran Aylan KURDİ de aynı statütedir.
dünyanın her yöresinde öldürülen çocuklardan ne farkı var ?
nasıl bir yürek kararmasıdır sizlerdeki,
bunları yazabilmek için neleri geride bıraktınız ?
bu durum ideolojiler, öğretiler üstüdür,
kitabında mı yazıyor çocuklara böyle davran diye ?
yazık.
açıkçası değersiz bir insan olduğunuzu düşünüyordum ama bu kadarını tahmin etmezdim.
konunun kilitlenmesi ya da karşılık mesajlaşmaya sebep olan mesajların silinmesini talep ediyorum,
konu orhan abinin gönül dünyası ile ilgili iken sığlığa çekildi.
Orhan abi tekrar kusura bakma.
https://www.sozcu.com.tr/2017/gunun-icinden/deniz-gezmis-kimdir-neden-idam-edildi-1704850/
Kaç örgüt kurmuş (ki biri ilk silahlı örgüt) sayamadım Vatanseverlik örgüt kurup mücadele etmekse türkiye de epey vatansever var
Bak demedim mi bunları yazınca herkes ilgilenir diye. Sen buraya ister 15 temmuz yaz ister filistin yaz ister kurban payı dağıtılırken pkk lılarca linç edilen Yasin Börü yaz yada karadenizde şehit edilen Eren i yaz kimse ilgilenmez...Madımak yazarsan hemen üşüşürler. Başbağlar yazarsan kimse görmez
Amaaaa kendi sevdikleri işlerine gelen konuda en küçük yorum yaparsan hemen gelirler ve ne faşistliğimiz ne insanlığımız nede başka bir şey kalır..
İnsanlık konusunda samimi değilsiniz işinize gelmeyen konuda gıkınız çıkmaz gösterin bana açılan bir başlık yazdığınız bir yorumu...Samimi değilsiniz. Hiç biriniz 15 temmuzu telin eden en ufak imada bulunmadınız. Ölen insanlara kurban dediniz...Samimi değilsiniz...…