Orhan Afacan - Şiir köşesi

4eh2.png

35nm.png

ben takipdeyim demiştim sana daha önceleri.
sende bana mitcimisin demiştin şimdi bensana soruyum mitcimi oldun dayı?
--bir aferinim vardı.onuda sana verdim.
mitci değil POLİS OLMAY TERCİH EDERDİM
veeya emekli poilsimin sormanı beklerdim
tahmin hakkını kullandın
mustafa ne güzel adın
şansını kapadın.

Yıllarca Baycan, Özcan, Falım sakızlarına mani yazan gizemli kişi kimdir?

--bir aferinim vardı.onuda sana verdim.
mitci değil POLİS OLMAY TERCİH EDERDİM
veeya emekli poilsimin sormanı beklerdim
tahmin hakkını kullandın
mustafa ne güzel adın
şansını kapadın.

Dayı seni gezi eylemlerine gönderselermiş eylemci falan kalmazdı valla ortada.
Psikolojik baskıyla bitirirdin Taksim'i

Bu kadar çok tepki almanıza rağmen hala daha aynı şekilde yazmaya devam ediyorsunuz, aslen sizi tanımam etmem o yüzden yorum yapmam çok yanlış olur, ancak sizi umursamıyorum tarzında ki sözleriniz ve halinizle halen daha bu kadar insana bu yaşınızda laf yetiştirmeye çalışmanız aslında ilgi çekmek ve hatta yalnız bir insan olduğunuzu düşündürtüyor bana...Tabi yanlış anlamışda olabilirim... Birde eğer şiiri ciddiye alıyorsanız neden buna saygı göstermeyen insanların olduğu bir forumda devam ediyorsunuz? Neden ciddi çalışmalar yapmıyorsunuz? Aslında dediğim gibi sizi tanımıyorum belki çalışmalarınız vardır ama çalışmalarınızda belli bir noktaya geldiyseniz neden hala daha burada uğraşıyorsunuz? Şiir yazmayı sevdiğinizi düşünüyorum ve onları derlediğinizi de... İnsan sevdiği meşgale veya işine değer verir ve ona göre adım atar ona göre yolunu çizer... BENCE...

Bu kadar çok tepki almanıza rağmen hala daha aynı şekilde yazmaya devam ediyorsunuz, aslen sizi tanımam etmem o yüzden yorum yapmam çok yanlış olur, ancak sizi umursamıyorum tarzında ki sözleriniz ve halinizle halen daha bu kadar insana bu yaşınızda laf yetiştirmeye çalışmanız aslında ilgi çekmek ve hatta yalnız bir insan olduğunuzu düşündürtüyor bana...Tabi yanlış anlamışda olabilirim... Birde eğer şiiri ciddiye alıyorsanız neden buna saygı göstermeyen insanların olduğu bir forumda devam ediyorsunuz? Neden ciddi çalışmalar yapmıyorsunuz? Aslında dediğim gibi sizi tanımıyorum belki çalışmalarınız vardır ama çalışmalarınızda belli bir noktaya geldiyseniz neden hala daha burada uğraşıyorsunuz? Şiir yazmayı sevdiğinizi düşünüyorum ve onları derlediğinizi de... İnsan sevdiği meşgale veya işine değer verir ve ona göre adım atar ona göre yolunu çizer... BENCE...

------özlem kayra
gelişiin olur hayra...
-----aldığım tepkiler muhasabe işi.
bunu yapan 5-10 kişi.
Orhan Afacan - Şiir köşesi
Bu konuya 598 cevap yazıldı
ve 13039 kere görüntülendi

598 kişinin içinde benimde cevaplarım var
598 içinde tekerrür eden üyeler
ÖZLEM KAYRA var.
-- 13039 --çıkınca 598--- kalan kadarda beni takdir eden var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar