sana zirvede bırakmak yakışırdı zaten Orhan Afacan. ::biggrinn seni özleyeceğiz :salut:
sus sus gerçek zannedecek özleyecez falan
sana da bu yakışırdı orhan emmi istenmediğin yerde durma
sana zirvede bırakmak yakışırdı zaten Orhan Afacan. ::biggrinn seni özleyeceğiz :salut:
emmiyi kaçırdınız ya la!:sunny: :queen:
----
KUVVETMİRA,GaCCaLL ,TAYFUNBORA ,canerol, pistolpitt ,sizleri takipteyim.
----
----
benim başım kel mi?
istirham ediyorum, listeden kel olan birini çıkarıp beni ekleyiniz orhan abi![]()
----
ayıboluyo ama ::blusssh:
sen banlıydınalp_tunay' Alıntı:Eee hani ben? ...................
----
--bir aferinim vardı.onuda sana verdim.ben takipdeyim demiştim sana daha önceleri.
sende bana mitcimisin demiştin şimdi bensana soruyum mitcimi oldun dayı?
Yıllarca Baycan, Özcan, Falım sakızlarına mani yazan gizemli kişi kimdir?
--bir aferinim vardı.onuda sana verdim.
mitci değil POLİS OLMAY TERCİH EDERDİM
veeya emekli poilsimin sormanı beklerdim
tahmin hakkını kullandın
mustafa ne güzel adın
şansını kapadın.
Bu kadar çok tepki almanıza rağmen hala daha aynı şekilde yazmaya devam ediyorsunuz, aslen sizi tanımam etmem o yüzden yorum yapmam çok yanlış olur, ancak sizi umursamıyorum tarzında ki sözleriniz ve halinizle halen daha bu kadar insana bu yaşınızda laf yetiştirmeye çalışmanız aslında ilgi çekmek ve hatta yalnız bir insan olduğunuzu düşündürtüyor bana...Tabi yanlış anlamışda olabilirim... Birde eğer şiiri ciddiye alıyorsanız neden buna saygı göstermeyen insanların olduğu bir forumda devam ediyorsunuz? Neden ciddi çalışmalar yapmıyorsunuz? Aslında dediğim gibi sizi tanımıyorum belki çalışmalarınız vardır ama çalışmalarınızda belli bir noktaya geldiyseniz neden hala daha burada uğraşıyorsunuz? Şiir yazmayı sevdiğinizi düşünüyorum ve onları derlediğinizi de... İnsan sevdiği meşgale veya işine değer verir ve ona göre adım atar ona göre yolunu çizer... BENCE...