Örgüt Ele Geçirildi...

Daha önce ; Boğaz Köprüsü , Eyfel Kulesi , Pentagon vb gibi büyük yapıları tapusuz olarak satmaya kalkışan ;
şüpheli (M.H.)* , şimdi de Bisiklet , Biçerdöver ve diğer beyaz ev eşyalarını , halka sağlıksız olarak satmaya kalkıştı.
Motosiklet.Net , güvenlik servisinin yaptığı açıklamaya göre , tek kişilik örgüt İstanbul'daki hücre evinde , yakalanarak gözaltına alındı..

Ayrıca , evde yapılan araştırmada ; patlamaya hazır 3 çuval mısır , doldurulmuş biber , gözyaşartıcı soğan , uzun namlulu pırasa ve 1000 kovan antep fıstığı ve çok sayıda su tabancası ele geçirildi.

Tathikat devam ediyor...

* (M.H) > mete_han

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

hehhe23am.gif
hehhe23am.gif

fan8tf.gif
fan8tf.gif

twwhus484ph6jl.gif

Bu animasyonun müziği de var.

İŞTE BURADA...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mete abimi yakalamışlar:cyclopsan

B planına geçiyoruz. Herşey anlatılmadan ikinci zuladaki mısıları önceden belirlenen motosikletçilerin önünde patlatın ve yedek hücre evine geçin:bounce:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Son dakika

buda şüphelinin robot resmiymiş arkadaşlar:

my.php
[/URL][/IMG]

vauu bağ bağ viper soylediyse doğrudur robot resmide bi yerdenn hatırlıcam ama nerden:silent:
:queen:

Kucağındaki bebeyide rehin almış anlaşılan.vay vay vay ne istersin o masumdan:queen:

yılların eskitemediği klip huzurevinden arakladıkları teyzelerin birinin takma dişleri elemanın agzında kalıyor o ambiyansa bitiyorum:queen:

hobareyyyyyyyyy...ben geldüümm....terör ve anti mayın ekiplerimi üzerinize salıcam...valla yeni uyandım ben bu topiğe...oh yapın bakalım dedikodumu...iki dakka meydanı boş bırakmaya gelmiyor...

başta Eskişehirin bezgin bekiri...çılgın küheylanı...vantilatör tamircisi kılıklı moto gp top toplayıcısı...bre zındık...bre enlem...bre boylam...bre turanj imitasyonlu üye Dodge Vıper alırım aklını bak...heheheh...senkiiii Mete Han abin hakkında 4 ileri 1 geri gonuşursun...en kısa zamanda açıkların bulunacak ve taaruza geçilecektir...:p :queen:

yav bu tıgermbz nin robot resmi benide kopardı valla...valla koptum...harbi sağlam komedi valla...ince zeka ürünü...brevö kardeşim...:rendeer:

tigermbz' Alıntı:
buda şüphelinin robot resmiymiş arkadaşlar:

my.php
[/URL][/IMG]

Arkadaşlar bu da şüphelinin yağlıboya resmiymiş... Diğer resim de şüphelinin elindeki rehinenin çizdiği resimmiş. Neden çizdiği bilinmiyor, rehine o resimde birşeyler anlatmaya çalışıyor gibi geldi bana.. bir ipucu vermek istemiş olabilir...

bu vahşi caniyi yakalamak için de transformer necati'yi görevlendirdik derinler olarak:

Transformers.jpg

Mete_han abi ; tariflerin tam bana uyuyor... :mrgreen: :mrgreen:

Mete H.,yaptığı açıklamada ''Naber lan zıttırıbıttılar'' dedi.''Ha!'' diyen emniyet görevlilerini ise şöyle cevapladı''Zınkk''.Görgü tanıkları ise mhdülün yakalanmasından yarım saat önce;evden Optimus Prime olduğundan şüphelendikleri tonton sevimli bir amca ile beraber Woody Allen ve Yonca Evcimik i çıkarken gördüklerini iddaa! ettiler.Araştırmalar sürecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar