[Ordu - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Giresun'a gelıyorum buyuk ıhtımalle Doan abinin bana sözü vardı geçen sene görüşememiştik bu sene İnşallah :)

wala 10 gune kadar gidip ordudan motoru alıcam ankaraya getırcem bayramdada buyuk ıhtımalle orduya gelmıcem bakalım

Sırf snn için gelıorum shell abii :pale: mutlaka gell :p

ney ney dedin bu gece cıkıorum yola hemen bu arada 10 gun sonra ordudan ankaraya tam 600 kmlik bayaa uzun bı yolculuk yapacaım iyi hazırlanmam lazm fotolar müthiş olacak emınım

ney ney dedin bu gece cıkıorum yola hemen bu arada 10 gun sonra ordudan ankaraya tam 600 kmlik bayaa uzun bı yolculuk yapacaım iyi hazırlanmam lazm fotolar müthiş olacak emınım

Doğan abi sözünden dönmezse :p

Bizimkiler köye gitmekten vazgeçmezlerse :cherry:

bayramda bana izmir yolu gözüküoooo gibi:cherry: annadın sen onu ayrıca cumartesi sabahı ordu dayım çakoooooo geleyom:mrgreen:

bayramda ?

Sağlık olsun.. :)

bencede :mrgreen::p şaka maka haftaya motoru ankaraya gotururken donmam umarım:silent:

Memlekete şöyle GS1200 ile gelip yaylalarında dolaşsam ne güzel olurdu.:D İlk önce o motoru almak lazım tabi :) Bizim ordu nun yaylalarında da başka bişi gitmez zaten :)

hoşgeldın aramıza once forumda bi tanışma topici acablrdın..... katılımcı olman dıleıyle :bestmt:

geldim ula orduya :mrgreen: cako pazar gunu yani bugun yani birazdan otarafa dogru yola cikiom hauu haberin olsun :mrgreen:

Ben evde değilim ; Ayrıca fotoğrafları bilgisayara atamam.. Sen at çağdaş :p

ayni sorun bendede war ee napcaz gel giresun kalesine bulusalim bari:mrgreen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar