[Ordu - MT]

Arkadaşlar Ordu dan bi akü aldırmam gerekiyor.. Mümkünse Çin malı olmasın.. sağlam bişey olsun.. Benim için bi bakabilecek arkadaşımız varsa ; para gönderirim aküyü alır yollar bana ..

cakalaz kardeş akü gönderirim ben sana

ben honda aşçıdan hakan motosikletin cbr 125 r doğrumu

orjinal aküsü yuasa fiyatı 160 ytl istersen ararsınn

sheltox nerelerdesin yoksun

Son düzenleme:
burdayım hakan abi nolsun nash gıdıo
ii yaptın katıl buralarda görün baq onemlı mekanlar buralar:) biz hep burdayız...

@ HaKaN :

Merhaba Hakan Bey ... 160 YTL lik aküyü almasam da o 60 YTL dediğinizi alsam Ne olur ? Telefonda Akü fiyatı 60 YTL denildi bana ; Orjinal değil ama Orjinal gibi kullanıslı denildi; O akü Çin malı mı acaba ?
Şimdi Öğrenci Öğrenci 160 YTL verdirmeyin bizi :p

selam cagdaş nasılsın nasıl gidiyor okul

cakalaz kardeş olur sen nasıl istersen yardımcı olurum..haberleşiriz

Son düzenleme:
Tamam o zaman ; Kısa zaman içerisinde İrtibata gecip akü işini haLLedelim ; Ve ya bi haftasonu atlayıp orduya geleyim zaten aramızda 80 km yol var...

cakalaz bayramda nerdesin?? karadenizde olcaksan bi buluşma ayarlayalım yaw...

Büyük ihtimalle karadenizdeyim kanka ; Ama yine de kesin bişi söyleyemem ; zaten haberleşiriz..

selam cagdaş nasılsın nasıl gidiyor okul

cakalaz kardeş olur sen nasıl istersen yardımcı olurum..haberleşiriz

nolsun hakan abi ıgrasıoz bayaa youn gıdıo yaz gelse wala bu ne bu ugrasılmıo altımda motorda yoq oda ayrı dert:mrgreen: en son orduya gelıp kacrcam motoru katılıma dewam koyvermek yoq hai böyle canlancak mt senol abıye felan selamlar...

Ya değişmesi lazım kanka ; Baya eskidi ; bitti zaten görsen anlarsın ; Buralarda bulamıyorum uyanını.. Orjinali İST da tlfn ile sordum 30 YTL dediler.. Nası 60 diyo bu Çağdaş ?

ne bilim tahmini salladım ben:mrgreen: arabalarınkıne gore deiştir o zmn bu arada belkı kasımda ordayım belli olmaz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bayramda İnşallah bende karadenizdeyim beni de alırsınız dimi sheLL abii :) Doan abiyle haberleştik zaten nbüyük ihtimal o da Giresunda olursa görüşücez :)

kardeşim nerden bilsin cagdaş senin hava filtrenin fiyatını ögrenmek istersen ararsın bir bayiyi sorarsın fiyatını ne gerek var bu boş işlere cakalazz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar