Arkadaşlar bu ölümleri ne "Allah rahmet eylesin" lerle, ne "Ailesinin başı sağolsun" larla, ne de yüzlerce motorcu olarak toplanıp kortej yapıp yol kapamalarla, ne de buraya yazdığınız onca yorum ile sonlandırabilirsiniz..
Ben defalarca söyledim, bir kez daha söylüyorum.. MT'nin ilk kurulduğundan beri üyesiyim, bu 6 sene içerisindeki tüm gelişmeleri, problemleri, üye sayımızın ne kadar sürede 60 binlere geldiğini çok iyi bilenlerdenim. 60 bin çok önemli bir rakamdır, elimizde inanılmaz bir potansiyel var ama kimse bunun farkında değil. 60 bin insan içerisinde belki çoğu gençler var ancak orta yaşlı, mevki sahibi, doktor, mühendis, avukat, v.s. insanlar da oldukça fazla sayıda. Metrobüs'ün kenarlarındaki ölümcül korumayı burada iki satır yazarak kaldırtamazsınız. İsterseniz yüzlerce insan belediyeye gidelim, kimse bizi iplemez. Toplumda motosiklet kullanıcıları olarak hak sahibi olabilmemiz için MT'nin insanların paylaşım yaptığı bir forum olması dışında markalaşması, spor klübü haline dönüşmesi, bu sayede motosiklet federasyonu altına girmesi bu tür olaylarda gerek basında gerek belli mercilerde söz sahibi olmasını sağlar. MT yönetiminin kafasında bu tür bir düşünce senelerdir var, defalarca toplandık, bu tür bir aksiyon almak için birşeyler yapmaya çalıştık. Artık bunun daha ciddi şekilde oturulup konuşulması ve icraate dökülmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Bu potansiyelimizi avantaja dönüştürmemiz gerekiyor. Aksi taktirde Onur gibi daha çok gencecik arkadaşımızı kaybederiz.. Ben özellikle son 2 senedir inanılmaz fazla sayıda ölüm haberine şahit oldum. Bunlardan birçoğu da kullanıcıdan kaynaklanıyor. MT'nin artık motosiklet kullanıcılarını çeşitli eğitimlerle bilinçlendirme yönünde de sorumluluk üstlenmesi gerekmektedir.
Onur arkadaşımızı severdim..