Onur Sual (onr.sual) Arkadaşımızı Kaybettik, Başımız Sağolsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin...mekanı cennet olsun...

Allah Rahmet eylesin saat 11:30 da bende bahçeli evlerden geçerken gördüm çok üzücüydü Duygularımı ifade etmesi zor tüm gün boyunca aklımdaydı Takdiri ilahi mekanı cennet olsun Allah Ailesine sevdiklerine sabır versin..
Böyle korkunç kazalar bida yaşamamak için suçlular cezalandırılmalı eğer görgü tanığı varsa polise baş vurmalı bu bariyerlerde çok tehlikeli bir tepki vermeliyiz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kanıma dokunuyor vergisini verdiğim vatani görevimi yaptığım uğruna canımı bile verebileceğim ülkemde bu şartlar altında yaşamak.
Kanıma dokunuyor dişimden tırnağımdan arttırdığım param ile aldığım bir ulaşım aracı ile ölüm tuzakları ile dolu bu yollarda her gün hayatta kalma savaşı vererek işime evime gidip gelmem.
kanıma dokunuyor bizi insandan saymayan,bizi görmezden gelen bizi ezen,çiğneyen çarpan her gün birimizin ocağına ateş düşüren insanlarla aynı havayı solumak.
kanıma dokunuyor bizi koruyup kollayacak bir yasanın olmaması ve olmayacak olması.
Ve kanıma dokunuyor Aramızdaki her motor severin malesefki potansiyel bir trafik terörü kurbanı olacak olması.Ne diyelim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Keşke herkesin kanına dokunsa.
Türkiye'deki tüm seçmenlerin kanına dokunmadığı sürece güçsüz kalacağız
seçtiğimiz adamlardan oluşan Karayolları güvenliği kurulu 2002 den beri çalışmıyor.

Allah mekanını cennet etsin, Ailesine sabır versin bunuda unuturuz giden gittiğiyle kalır Allah herşeyin hayırlısını versin..

Başımız sağolsun ailesine sabır dilerken, kardeşimizin mekanı cennet olsun .
Biz bariyer bariyer hayatları karartıyor derken (erhan kardeşiminde dediği gibi) malesef bizleri yaralamaya, öldürmeye devam edecek. Çok üzücü ve düşündürücü! yokuz trafikte varız ama yokuz malesef bu böyle yazıklar olsun...

o minibüsün sürücüsü de o bariyerleri koyanlar da ... geride kalanlarının ve hepimizin başı sağolsun.

İnanamıyorum...Cbr125 başlığındaki paylaşımcılardan biriydi...Çok okuduk mesajlarını...

Bence sorumlu ne minibüs sürücüsü ne de onu sıkıştırandır.Bu olayın sorumlu METROBÜS GİBİ HİÇ BİR MODERN ÜLKEDE GÖREMEYECEĞİNİZ TAŞDEVRİ GARABETİNİ başımıza saran İstanbul belediyesidir.Aynı yoldan ben de okuluma gidiyorum ve metrobüs öncesi/sonrası halini biliyorum o yolun.Bu iş bana göre doğrudan cinayettir.Ve işledikleri son cinayette olmayacak malesef.

Huzur içinde yat kardeşim :pale:

kardeşimize allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun. kesinlikle ve kesinlikle bu olayı protesto etmeliyiz herşey için kortej yapan tepkisini gösteren motorcuların kendileri için kortej yapma zamanı geldide çoktan geçiyor tüm motorsiklet klüplerininde katılacağı basınında olacağı büyük bir kortejle tepkimizi dile getirmeliyiz araç sürücülerinin motorsikletlileri dikkate alması için bu şart.

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Merhuma Allah'tan rahmet,yakınlarına başsağlığı diliyorum.

rup

bundan aylar önce bu tip korkulukların biz motorcular ne denli ölümcül oldugunu konuşmuştuk bu sayfalarda yetkililere seslenmiştik "peynir kesen" korkulukları kaldırın diye. Bir can gitti artık geri gelmez, umarım bir ders olur ilgililere!... Allah Rahmet eylesin, taksiratını affeylesin. geride kalanlara sabır versin.

Allah rahmet eylesin, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.

Arkadaşlar;

Minibüs şoförünün :-"Başka bir araba beni sıkıştırdı, motorluyu görmedim ölü noktada kaldı" diye konuşması hep masal.

Ben de minibüs kullanıyorum, uzun şase 14+1.

Bir kere hiç bir araba beni sıkıştıramıyor, hep aynı yollarda araç kullandığımdan genelde aynı insanlarla karşılaşıyorum.Ben motosikletle giderken beni sıkıştıranlar, minibüsle giderken önümden çil yavrusu gibi kaçışıyorlar.

Aynada ölü noktada kaldı diye de mazeret yok.Çünkü; aynada ölü nokta kalmıyor.

allah rahmet eylesin hepimizin başı sağolsun inş mekanı cennet olur :( :pr::salut: allah ailesine sabır dilesin :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar