Onur Sual (onr.sual) Arkadaşımızı Kaybettik, Başımız Sağolsun

Allah Rahmet Eyleyip Taksilatını Affetsin....
Kaza Ben geçtikten 15 dk sonra olmuş her gün o yolu kullanıyorum ama hiçbir zaman ne sol bariyerle sol şerit arasına nede sağ bariyer ile sağ şerit arasına girmiyorum hep şerit aralarında gidiyorum evden 15 dk geç çıkmış olsaydm :S yani şu anda Morg da otopsi de olan ben olabilirdim :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adamlar trafiği rahatlatacağına daha çok sıkıştırıyo.Yolun ortasına metrobüs.Bu ne yaaa ....

MT olarak neden bir protesto yapılmıyo.Bence yarın 100'lerce motor bir araya gelip arkadaşımızın vefat ettiği yerde yolu trafiğe kapatmak lazım.Köylüler bile üstgeçit yapılmıyo diye trafiği kapatıp eylem yapıyo.Bu ülkede ağlamayana meme yok.Biz burada ne kadar konuşsak boş.100'lerce motor bir araya gelip protesto yapıp haberlere çıkmak lazım.Böylece belki de o motosikletleri küçük gören ,sıkıştıran serseri maganda araç kullanıcılarına da bir gözdağı olur.Bu metrobüs saçmalığınında sonu gelir belki.

allahtan rahmet onura.
ama yine medyanın yalancı yazılımları var, ben kazaadan 15 dakka sonra ordaydım buraya uye olduğunu bilmiyodum ehliyetini polisten alıp baktım sima tanıdık ama şahsen tanışmışlığımız yok.
her neyse orda yazıldığı gibi hiçte arkadan çarpmamış çünkü minibüsü gördüm arkasında çizik bile yok minibüs ani çıkış yapmış orta veya en sağa şeriten ve resimde gördüğünüz gibi sol ön tarafınla merhum onuru çok fena metro büs halatlarına çarptırmış ve kazaadan dolayı kendide oraya çakılmış yoksam duracaından emin deilim.
evet arkadaşlar bende bir kuryeyim ve sabah bu olayı görünce çok etkilendim mağalesev bir kuryenin veyat bir motorcunun sonu böyle olmamalı.
sabah kim bilir ne düşüncelerle işe çıkmış ama oraya kadarmış.

Kardeşimizin cenazesi, yarın Küçükçekmece Cennet Mahallesi Darusselam Camii 'nden öğle namazına müteakip toprağa verilecekmiş.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İSTANBUL (İHA)- E5 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, minibüs ile metrobüs bariyerleri arasına sıkışan motosiklet sürücüsünün kafası koptu. Polis minibüs sürücüsünü gözaltına aldı.
Alınan bilgiye göre olay saat 09.30 sıralarında E5 Karayolu İncirli Köprüsü altında meydana geldi. İddiaya göre Avcılar'dan Topkapı istikametine seyreden 34 AY 6143 plakalı minibüsün sürücüsü, aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücünün direksiyon hakimiyetinin kaybettiği minibüs Onur Sual yönetimindeki 34 AF 4401 plakalı motosikleti metrobüs yolunun bariyerlerine sıkıştırdı. Bariyer ile minibüs arasında sıkışan Onur Sual, bariyerleri aşarak metrobüs yoluna savruldu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri gelirken, yapılan incelemede Onur Sual'in kafasının koptuğu belirlendi. Polis ekipleri ismi öğrenilemeyen araç sürücüsünü gözaltına aldı. Kaza nedeniyle trafikte uzun kuyruklar oluşurken, metrobüs seferleri tek yönden yapıldı. Onur Sual'in cesedi yapılan incelemelerin ardından morga kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Gel gelen gördü istanbulun çilesini...
çek,ki istanbullu olasın.
Dolar taşar sokaklarda ki binalar,nerde kaldı o altın olan topraklar?

Dayanamıyorum!!!!!

Yeter artık...! Hergün kaza haberleri..! Ölen İnsanlar..!

Ölümün Bile Hayırlısını Ver ALLAH'M

işte bunu daha gerçekçi yazmışlar ama aslı o minübüs sürücüsü çok hızlı ve deyim yerindeyse makas ata ata giderken arkadaşı altına alıyo.

bir gün bizimde başımıza gelmyeceği ne malum ? Allah mekanını cennet eylesin sevdiklerine de sabır .....

allah gani gani rahmet eylesin
taksiratını affetsin.
boğazım düğümlendi.
videoyu izledim daha kötü oldum.
yarın onun için gazlıcam.sesimi duyar belki:(:salut:

Çok üzüldüm yaa :salut: Allah rahmet eylesin.
Motorcu arkadaşların Türkiye genelinde de olabilir toplanıp eylem yapma arkadaşın dediği gibi yoksa kaideye alan felan yok.Yazıklar olsun

Allah bir kez daha rahmet eylesin... Bu kadar bir Acı Bir Ölüm Nasıl olur .. Aklım fikrim Ermiyor.. Bütün Psikolojim bozulmuş durumda..

allah c.c. tahsilatlarını affeylesin hepimizin bası sağ olsun. geride kalanlara sabırlar diliyorum.

kanım dondu yemin ediyorum
hangi insan evladı böyle ölümü hakeder
bizim hayatımızı hiçe sayanların şuan o cenaze evinde olmasını isterdim o acıyı görmelerini isterdim...
allah günahlarını affetsin allah ailesine sabır versin

allahtan rahmet ailesine başsağlığı diliyorum hepmizin başı sağolsun

başımız sağolsun

Kardeşimizin cenazesi, yarın Küçükçekmece Cennet Mahallesi Darusselam Camii 'nden öğle namazına müteakip toprağa verilecekmiş.

yarım saat 11'de kadir has center önünde ben ve bir kaç arkadaş buluşup cenazeye gideceğiz. gelmek isteyen tüm motorsiklet tutkunlarını ailesine destek olmaya çağırıyorum.
gelmek isteyen arkadaşlar bana ya da oğlumveben nickli gürkan abiye ulaşabilir.

MEkanı cennet olsun Allah geride kalanlarına sabır versin.. Allah insana ölümün de hayırlısını versin.. Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun, başımız sağolsun:(:(:(:(

böyle bir sonuç doğurduğuna göre çok şiddetli çarpmış olmalı anlamadım nasıl bu kadar ağır bir sonuç oldu tüm mt ailesine geçmiş olsun mekanı cennet olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar