Onur Sual (onr.sual) Arkadaşımızı Kaybettik, Başımız Sağolsun

Allah taksiratını affetsin.Allah geride kalanlara ve bizlere can sağlığı versin.İstanbul trafiğinin geldi nokta budur işte

Allah Rahmet Eylesin:salut:

Allah Geride Kalanların Yardımıcı Olsun:salut:

Allah Geride Kalanlara Sabır Verisin:salut:

Arkadaşlar, bu konuda daha önce onlarca kez birşeyler söyledim. Üç beş kişinin ayaklanıp, toplanması, sisteme itiraz etmesiyle hiçbir şey olmaz. Her zaman kaybeden biz oluruz, gencecik arkadaşlarımız da aramızdan bu şekilde ayrılır gider..

Toplumda motosiklet sürücüleri olarak yer edinmek, hakkımızı savunmak istiyorsak sadece foruma iki satır yorum yapmak yetmez. Bugün üye sayısı 60 bine ulaşmış bir topluluğuz, bizim gibi başka topluluklar da var. MT'nin bu kadar insanın geyik yaptığı bir yerden farklı bir vizyonu olması lazım. Geçmişte de bu konuyu defalarca konuştuk, iş ciddiye binince herkes elini ayağını çekti. MT bir web sitesi olmak dışında markalaşmalı, spor klübü olmalı, motosiklet federasyonuna üye olmalı, toplumsal değerler adına, motosiklet sürücülerinin haklarını korumak adına, ciddi kararlar almak adına söz sahibi olmak için bu şarttır. Yoksa kimse bizi dinlemez, motosikletin ne olduğunu gece eğlence programlarında 2-3 dakika zaman içerisinde anlatamazsınız. Bugün taksilerin, münübüsçülerin haklarını savunan topluluklar var. Aksi taktirde bu tür şeyler hiçbir zaman çözülmez..
öncelikle kazada hayatını kaybeden arkadaşımıza allahtan rahmet diliyorum.
Bu tür ölüm haberlerinin bir daha yaşanmaması için yapılması gerekli en mantıklı şey:cat::cat:

allah rahmet eylsin genç arkadaşımıza allah tum sevenlerıne sabır versın

Videoyu şimdi izledim de Allah'ım sen bize ölümün bile hayırlısını ihsan et yarabbim.O kadar dokundu ki bana şimdiye kadar hiç böyle olmamıştım:salut::salut::salut: Uzunca bir müddet motosiklet üzerine de çıkmam heralde:salut::salut::salut:

bahçelievler motomarketime gittik ordaki abi bize syledi kazayı.
söyledikten sonra motora binesim gelmedi:(
ALLAH ailesine sabır versin:(

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
bugün iş yerinde tesadüfen okudum haberi. video görüntüleri vardı ve manzaranın hala etkisindeyim. üye olduğunu bilmiyodum. Allah ailesine sabır versin, her ölüm acıdır ama bu şekilde ölmeyi düşman başına vermesin. :salut:

kazanın oluş şeklini okudum kanım dondu resmen başka bir aracın sıkıştırması sonucu motora çarpmayı göze alan bir zihniyet diyecek söz bulamıyorum allah mekanını cennet eylesin :(

Şok oldum,allah rahmet eylesin geride kalanlara allah sabır versin,
Lütfen daha dikkatli olalım,mümkün olduğu kadar sağımızda yada solumuzda 1 metre emniyet mesafesini koruyalım

evet haklısın kardeşim

Arkadaşlar, bu konuda daha önce onlarca kez birşeyler söyledim. Üç beş kişinin ayaklanıp, toplanması, sisteme itiraz etmesiyle hiçbir şey olmaz. Her zaman kaybeden biz oluruz, gencecik arkadaşlarımız da aramızdan bu şekilde ayrılır gider..

Toplumda motosiklet sürücüleri olarak yer edinmek, hakkımızı savunmak istiyorsak sadece foruma iki satır yorum yapmak yetmez. Bugün üye sayısı 60 bine ulaşmış bir topluluğuz, bizim gibi başka topluluklar da var. MT'nin bu kadar insanın geyik yaptığı bir yerden farklı bir vizyonu olması lazım. Geçmişte de bu konuyu defalarca konuştuk, iş ciddiye binince herkes elini ayağını çekti. MT bir web sitesi olmak dışında markalaşmalı, spor klübü olmalı, motosiklet federasyonuna üye olmalı, toplumsal değerler adına, motosiklet sürücülerinin haklarını korumak adına, ciddi kararlar almak adına söz sahibi olmak için bu şarttır. Yoksa kimse bizi dinlemez, motosikletin ne olduğunu gece eğlence programlarında 2-3 dakika zaman içerisinde anlatamazsınız. Bugün taksilerin, münübüsçülerin haklarını savunan topluluklar var. Aksi taktirde bu tür şeyler hiçbir zaman çözülmez..

kardeşim onur allah mekanınnı cennet eylesin,allah günahlarını affetsin,geride kalanlara allah sabır versin,

bizlerede allah ölümün bile iyisini versin:salut::salut::salut:

çok üzüldüm

Sessiz kalmayalım.Sesimizi duyuralım.Allah rahmet eylesin deyip geçmeyelim.bugün onur kardeşimiz yarın başka arkadaşlarımız aynı duruma düşebilir.Birşeyler yapıp herkese sesimizi duyurmalıyız.

yok artık ya.. bu kadarı da pes..Allah geride kalanlara sabırlar versin..Kıldığınız namazda ruhuna bir fatiha okuyun arkadaşlar..Şimdi buna daha çok ihtiyacı var arkadaşımızın..Nasıl üzüldüğümü anlatamam...Sanki içimden bi parça kopmuş gibi hissediyorum... Lütfen ruhuna bi fatiha yı esrigemeyin arkadaşımıza..

İSTANBUL (İHA)- E5 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, minibüs ile metrobüs bariyerleri arasına sıkışan motosiklet sürücüsünün kafası koptu. Polis minibüs sürücüsünü gözaltına aldı.
Alınan bilgiye göre olay saat 09.30 sıralarında E5 Karayolu İncirli Köprüsü altında meydana geldi. İddiaya göre Avcılar'dan Topkapı istikametine seyreden 34 AY 6143 plakalı minibüsün sürücüsü, aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücünün direksiyon hakimiyetinin kaybettiği minibüs Onur Sual yönetimindeki 34 AF 4401 plakalı motosikleti metrobüs yolunun bariyerlerine sıkıştırdı. Bariyer ile minibüs arasında sıkışan Onur Sual, bariyerleri aşarak metrobüs yoluna savruldu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri gelirken, yapılan incelemede Onur Sual'in kafasının koptuğu belirlendi. Polis ekipleri ismi öğrenilemeyen araç sürücüsünü gözaltına aldı. Kaza nedeniyle trafikte uzun kuyruklar oluşurken, metrobüs seferleri tek yönden yapıldı. Onur Sual'in cesedi yapılan incelemelerin ardından morga kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Gel gelen gördü istanbulun çilesini...
çek,ki istanbullu olasın.
Dolar taşar sokaklarda ki binalar,nerde kaldı o altın olan topraklar?

Dayanamıyorum!!!!!

Yeter artık...! Hergün kaza haberleri..! Ölen İnsanlar..!

Ölümün Bile Hayırlısını Ver ALLAH'M

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar