Onur Sual (onr.sual) Arkadaşımızı Kaybettik, Başımız Sağolsun

Başımız sağolsun :salut:
Bariyerlerin normlara uygunluğu konusunda gereken sorgulama ile en azından eğer yapılacabilecekler ya da değiştirilebilirliği konusunda dikkati çekebilirsek hiç olmazsa belki başka ölümleri önleriz:pale:

Metrobüs denen garabete yol açmak için şeritleri bisiklet yoluna çevirdiler.Memleketimin bi şekilde ehliyet almış odunlarıda o şerit nasıl olsa benim diyerek abanmışlar gaza.Hafif virajdada altındaki idareten arabalarla şeritlerinde kalmayı başaramamışlar ve kendine zarar veremeyecek ilk aracın olduğu şeride girmişler.O şerittede Onur kardeşimiz yol alıyormuş.Ne olmuş?
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Bu cinayetin müsebbiplerinide vicdanlarıyla başbaşa bırakıyorum.Sonuçta bize değil,ilahi adalete hesap verecekler.Geride kalan aile ve varsa canyoldaşına sonsuz sabır diliyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sık sık İstanbul trafigine giren ama İstanbul dışında yaşayan biri olarak dikkatimi çeken bir husus var;
bir zamanlar kamyon terörü vardı,kamyoncuların kasap gibi araba kullandığından filan bahsedilirdi.
Şehiriçlerinde ise dolmuş-minübüs terörü vardı.
Şimdilerde şehir içlerinde dolmuş-minübüsçülere panelvanlar, doblo,Kango gibi küçük taşıma araçları da eklendi.
İncelediğimizde şirketlerin küçük ticari araçlarını kullanan 500-600 YTL maaşla çalışan,direksiyonda tecrübesiz bir sürü cellat altlarındaki aracın limitlerini zorlayarak yollarda ölüm saçıyor.
Çevre yollarında defalarca rastladığım doblo,cango,transit,connect gibi araçlar
yanımdan 150 km süratle bir yerlere yetişme telaşında.Kamyonetten bozma bu araçlar,"ne iş olsa yaparım"dan şöförlüğü terfi edebilmiş sürücüler tehlike saçıyor.

İstanbulun garip ve son derece tehlikeli trafiğinde motosiklet kullanmak bir kabus gibi.
hele kuryeleri gördükçe içim acıyor.O trafikte motor kullanmaya çalışan herkesin Allah yardımcısı olsun.

şerefsiz yavas gitsene asıcaksın bir kaç kişiyi motorsiklete dikkat ediceksin diye geçmiş olsun allah geride kalanlara sabır versin

bu gibi durumlarda denicek çok fazla birşey olmuyo sanırım lütfen arkadaşlar çok dikkatli kullanın motorlarınızı allah yakınlarına sabır versin mekanı cennet olsun

Çok fena oldum ya hatırlıyorum ben onur sual i :( allah rahmet eğlesin çok çok çok üzgünüm :salut:

Sık sık İstanbul trafigine giren ama İstanbul dışında yaşayan biri olarak dikkatimi çeken bir husus var;
bir zamanlar kamyon terörü vardı,kamyoncuların kasap gibi araba kullandığından filan bahsedilirdi.
Şehiriçlerinde ise dolmuş-minübüs terörü vardı.
Şimdilerde şehir içlerinde dolmuş-minübüsçülere panelvanlar, doblo,Kango gibi küçük taşıma araçları da eklendi.
İncelediğimizde şirketlerin küçük ticari araçlarını kullanan 500-600 YTL maaşla çalışan,direksiyonda tecrübesiz bir sürü cellat altlarındaki aracın limitlerini zorlayarak yollarda ölüm saçıyor.
Çevre yollarında defalarca rastladığım doblo,cango,transit,connect gibi araçlar
yanımdan 150 km süratle bir yerlere yetişme telaşında.Kamyonetten bozma bu araçlar,"ne iş olsa yaparım"dan şöförlüğü terfi edebilmiş sürücüler tehlike saçıyor.

İstanbulun garip ve son derece tehlikeli trafiğinde motosiklet kullanmak bir kabus gibi.
hele kuryeleri gördükçe içim acıyor.O trafikte motor kullanmaya çalışan herkesin Allah yardımcısı olsun.

onlar gerçekten çok tehlikeli çoğu çok dengesiz kullanıyorlar. Lütfen dikkat edelim.

allah rahmet eylesın cok uzuldum.trafıkte daha dıkkatlı olnması gereklı artık....:(

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
ne olcak ölen öldügü ile kalır trafik kazası derler 6 ay sonra cıkar dışarı zaten bana göre E5 artık ölüm yolu her tarafı tuzak dolu biz motor kulananlar için arabalar derseniz herkes usta şöför oldugu için kaza olunca mutlaka biri sıkıştırmıştır

Haklısın abi, bizler bile bu haberi birkaç gün sonra unutacağız. Aramızdan birini daha kaybettikten sonra tekrar hatırlarız. Burada bi sorun var ama çözüm yok.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Allah rahmet eylesin, Mekanı cennet olsun
bu olaylara kamuoyunun dikkatini çekmek için daha ne yapılmalı bilmiyorum ama ilk olarak insanların vurdumduymazlıklarından kurtulmaları gerektiğini biliyorum
biz ne yapsak, ne söylesek boş
kendilerine kötü bir şey olana dek bir kulaklarından giriyor, diğerinden çıkıyor
film izler gibi izliyorlar gencecik yaşamların solmasını

Motosikleti
ZX12R
allah belanı wersin transitci...

başka aracın sıkıştırması ıle ondekı motora nasıl çarpılır..

Son düzenleme:
haberi duydum ve kanım dondu allah hepimize sabır versin ya çok üzücü bir haber allah gani gani rahmet eylesin

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar