Bir şeyler yapalım o zaman.
Mesela, federasyonu beğenmiyoruz, o zaman biz kendimiz federasyon gibi bir oluşuma gidelim...Yani bilmiyorum ne derece uygulanabilir, aramızda hukukçu üyeler var, daha iyi bilirler, olabilirliği.
Türkiye'nin ekonomik ve sosyal merkezi İstanbul.Bir oluşuma gidelim, merkez İstanbul olsun, İzmir ve Ankara'da şubeler olsun.(Zaten, dert, 3 büyükşehirde, inanır mısınız, benim memleketimde ve Turgutlu'da, araba kullananlar, değil motorcuları sıkıştırmak, motorculardan kaçacak delik arıyorlar)
Önce, dernek-clüp benzeri bir yapılanma olsun, motor kullanan iş adamları, hukukçular, v.b. var, bunları aramıza almaya çalışalım, avukatlarımız olsun, bir kaza yaşadığımızda bu avukatlarımız bizi savunsun.
Ee.. diyeceksiniz ki -"T..., iyi söylüyorsun, ama, bu işler parayla olur", tamam, kurulacak olan derneğe üyelik ücretli olur, mesela aylık 15-20 Lira gibi ( Ayda 4 paket sigara parası ).
Ya da bir oda oluşturulsun, ya lokantacıların bile odası var, biz niye kuramayalım? (Burada lokantacıları küçümsemiyorum, sadece yaşadığımız tehlikeye rağmen bizi savunacak bir kuruluş olmamasına işaret ettim, lokantacıların var ama

)
En çok üyesi olan site burası, başlangıç buradan olsun.
Ben, İzmir'de üzerime düşeni yapmaya hazırım, gerekirse temsilci olup izmir şubesini de kurabilirim.
Böyle başa böyle traş misali, bu hafif ticari araçlar ve bunları kullanan ayılar (Hepsi değil ama, 10 tane doblo, connect görsem, adamların 9 tanesi ayı tipli) varken, biz motorcular daha çok can veririz