onur sual için eylem yapıldı...

Yollar konusunda gönüllü kuruluşlarla derneklerin birlikte hareket ederek Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü ilie görüşmeleri başlatması gerekir. Herhangi adım atılmaz veya görüşmeler sonuçsuz kalırsa.Tüm Motorcu sitelerinin ortak hareketle eylemlere başlaması ses getirebilir diye düşünüyorum.

+1
(minimum 10karakter)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yollar konusunda gönüllü kuruluşlarla derneklerin birlikte hareket ederek Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü ilie görüşmeleri başlatması gerekir. Herhangi adım atılmaz veya görüşmeler sonuçsuz kalırsa.Tüm Motorcu sitelerinin ortak hareketle eylemlere başlaması ses getirebilir diye düşünüyorum.

göreceksin,hiç bir sey yapılmayacak.
Çünkü forumlardaki herkes bu tarz konularda" yapılmalı,edilmeli" yazacak ama kılını bile kıpırdatmayacak.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Eylem için tebrikler.... Keşke katılma şansımız olsaydı.....

Birde plakaları aldı polis öylemi.... Yazıklaaar olsun... Ne diyeyim ki....

göreceksin,hiç bir sey yapılmayacak.
Çünkü forumlardaki herkes bu tarz konularda" yapılmalı,edilmeli" yazacak ama kılını bile kıpırdatmayacak.

bak bu çok dogru....
yaşadıgımız her olayda topik yapalım edelimlerle doluyo ama iş icraata geldiğinde kimseden ses çıkmıyo.... mt yönetiminin bu konuda adım atması hadi demesi gerekiyor diye düşünüyorum. aksi takdirde bu topiktede sadece konuşmaktan öte gidemiycez

Bir şeyler yapalım o zaman.

Mesela, federasyonu beğenmiyoruz, o zaman biz kendimiz federasyon gibi bir oluşuma gidelim...Yani bilmiyorum ne derece uygulanabilir, aramızda hukukçu üyeler var, daha iyi bilirler, olabilirliği.

Türkiye'nin ekonomik ve sosyal merkezi İstanbul.Bir oluşuma gidelim, merkez İstanbul olsun, İzmir ve Ankara'da şubeler olsun.(Zaten, dert, 3 büyükşehirde, inanır mısınız, benim memleketimde ve Turgutlu'da, araba kullananlar, değil motorcuları sıkıştırmak, motorculardan kaçacak delik arıyorlar)

Önce, dernek-clüp benzeri bir yapılanma olsun, motor kullanan iş adamları, hukukçular, v.b. var, bunları aramıza almaya çalışalım, avukatlarımız olsun, bir kaza yaşadığımızda bu avukatlarımız bizi savunsun.

Ee.. diyeceksiniz ki -"T..., iyi söylüyorsun, ama, bu işler parayla olur", tamam, kurulacak olan derneğe üyelik ücretli olur, mesela aylık 15-20 Lira gibi ( Ayda 4 paket sigara parası ).

Ya da bir oda oluşturulsun, ya lokantacıların bile odası var, biz niye kuramayalım? (Burada lokantacıları küçümsemiyorum, sadece yaşadığımız tehlikeye rağmen bizi savunacak bir kuruluş olmamasına işaret ettim, lokantacıların var ama:))

En çok üyesi olan site burası, başlangıç buradan olsun.

Ben, İzmir'de üzerime düşeni yapmaya hazırım, gerekirse temsilci olup izmir şubesini de kurabilirim.

Böyle başa böyle traş misali, bu hafif ticari araçlar ve bunları kullanan ayılar (Hepsi değil ama, 10 tane doblo, connect görsem, adamların 9 tanesi ayı tipli) varken, biz motorcular daha çok can veririz

istediğimiz kuruluşu kuralım.sonuçta iş resmiyete bindiğinde haa dediğimiz zaman böyle durumlarda eylem yaptırmazlar bunun izini var şusu var busu var derlerken iş işten geçer,burada bizlerden birinin hadi arkadaşlar şu gün şu saat e-5 te şu olayı kınamak ve dikkat çekmek amaçlı kortej düzenleyeceğiz demesi ve çoğumuzun katılımıyla, biz de varız dememiz gerekir.
.burada yönetimden birisinin katkılarıyla başlar,şimdi ben böyle bişey yazsam kimse beni tınlamaz. ama bu hareketi yönetimden biri organize etse daha faydalı olur.

İşte katil bariyerler...
bariyerea1.jpg

Hızlıca el sürttüğünde bile kesen bu bariyerlere çarpıp hayatta kalmak çok zor.

İşte katil bariyerler...
bariyerea1.jpg

Hızlıca el sürttüğünde bile kesen bu bariyerlere çarpıp hayatta kalmak çok zor.

haklısın ama malesef türkiye gerçeği görkem'cim.
geçen sene boğaz içi köprüsünde bir araçtan kaçmak için yaslandım o çelik halatlara çok kısa bir temas olamsına rağmen iş yerime geldiğimde dizliğimi neredeyse tamamen kestiğini fark ettim ciddi anlamda potansiyel tehlike....

70 Kişilik Motosiklet Gurubu Cok Az Polis Plakaları Almış Olaya Bak Arkadaslar En Az 5000 Kişi Olmalıyız En Az Mt Ye Sesleniyorum Cok Sessiz Kaldınız Site Kurmaya Benzemiyor Dimi Elestirilere Kulak Verin Elinizden Geleni Yapın Arkanızdayız Diyoruz

70 Kişilik Motosiklet Gurubu Cok Az Polis Plakaları Almış Olaya Bak Arkadaslar En Az 5000 Kişi Olmalıyız En Az Mt Ye Sesleniyorum Cok Sessiz Kaldınız Site Kurmaya Benzemiyor Dimi Elestirilere Kulak Verin Elinizden Geleni Yapın Arkanızdayız Diyoruz

cenazesin de 3 kişiydik insanlar klavye başında esip gürlüyo malesef dostum.....

Bizleri yalnız bırakmayan, Onur için eylem yapan ve kabrini ziyaret eden arkdaşlara burdan bir kez daha teşekkür ederim...

yapma ya 3 kişimi haklısın klavye basında gürlüyorlar gercekten 1 hafta önce bende kaza yaptım e 5 de sapağı kacırmıs geri geri gelen bir araca carptım motorum olmadığından dolayı gelemedim cenazeye ama dualarım onunlaydı.ayıp ama gercekten cok büyük bir saygısızlık burayada yazmasınlar içten olmayanlar lütfen2

istanbul trafigi dünyadaki en kalabalık en dikkatsiz arac kullanılan kellenin koltukta oldugu bir trafik
1 acımız dinmeden birini daha yaşadık...
trafikteki egitimsizlik acıkca görülüyor.İş yine motosiklet kullananlara düşüyor amann dikkattt !! :salut:

::plus1:::cat:

Son düzenleme:
istanbul trafigi dünyadaki en kalabalık en dikkatsiz arac kullanılan kellenin koltukta oldugu bir trafik
1 acımız dinmeden birini daha yaşadık...
trafikteki egitimsizlik acıkca görülüyor.İş yine motosiklet kullananlara düşüyor amann dikkattt !! :salut:

::plus1:::cat:

Katılıyorummm

bence birlikden güç doğar bu şekilde eğer bütün siteler gerekli hassasiyeti gösterirse bence bu sefer gerçekden fark ediliriz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar